Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerstborrel organiseren

U bent dit jaar aan de beurt voor het organiseren van de Kerstborrel? Dan wilt u er natuurlijk de beste en gezelligste borrel ooit van gaan maken. Maar waar moet u nu eigenlijk gaan beginnen? Met de onderstaande tips helpen wij u graag met het organiseren van de Kerstborrel.

Planning en organisatie van het Kerstfeest

Start tijdig met het opstellen van uw wensen en prik een datum waarop u de Kerstborrel wilt laten plaatsvinden. Ga eventueel samen met collega’s aan de slag en maak uitnodigingen zodat u de gasten kunt uitnodigen. De decembermaand is voor iedereen altijd erg druk, verstuur daarom de uitnodigingen tijdig!

Locatie van de Kerstviering

Nadat u een datum geprikt heeft voor de Kerstborrel gaat u op zoek naar een geschikte locatie. Dit kan bij een feestlocatie zoals een partycentrum, maar ook in uw eigen bedrijfskantine of kantoor. In het laatste geval is het belangrijk om te kijken wat u nodig heeft aan meubilair, serviesgoed en decoratie. Een lokale partyservice en/of cateraar kan u daarbij helpen. Op deze manier kunt u uw eigen locatie volledig omtoveren tot feestlocatie met uw eigen wensen.

Kiest u toch voor een feestlocatie buiten de deur, dan zijn veel zaken direct geregeld. Echter is het minder persoonlijk; u kunt meestal niet de gehele uiterlijk van de kerstborrel zelf samenstellen.

kerstborrel organiseren

Entertainment tijdens de Kerstborrel

Een kerstborrel zonder muziek en vermaak is natuurlijk geen feest. Muziek maakt of kraakt een kerstborrel of feest helemaal. Zorg er dan ook altijd voor dat er achtergrondmuziek te horen is of boek een passende DJ. In dat geval draagt de DJ zorg dat de juiste sfeer snel gecreëerd zal worden. Een andere en veel voorkomende mogelijkheid is passend kerst-entertainment. Wat dacht u van een toepasselijk ontvangst door de Kerstman, tafelgoochelaar, kerstkoor of complete Kerstshow. Een professionele entertainer/acteur weet exact wat hij/zei moet doen voor de juiste sfeer.

kerstborrel

Hulp bij het organiseren van de Kerstborrel

Wilt u dit jaar een onvergetelijke Kerstviering en kunt u daarbij hulp gebruiken? Onze partyplanner Carolien helpt u graag met de organisatie. Alle benodigdheden zoals meubilair, serviesgoed, decoratie en entertainment hebben we in eigen beheer. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op zodat we uw Kerst wensen kunnen omzetten naar realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2