Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Eindhoven

Staat er een feestje op de agenda? Clown Eindhoven biedt vele mogelijkheden waarbij kinderen zelf de grote hoofdrol spelen. Van Eindhoven tot Valkenswaard en van Limburg tot in heel Nederland. Wij zorgen overal voor een brede glimlach.

Clown Eindhoven, lekker vrolijk en veelzijdig!

Wat de gelegenheid ook is, onze clowns vermaken de kinderen met groot plezier. Of je nu een clown op kinderfeestje thuis wilt laten komen of een groot evenement hebt, wij vermaken de kids. Bekijk gerust onderstaande onze meest geboekte clowns en laat je verrassen. Liever een clown act op maat? Regelmatig schrijven we kindershows en acts op maat passend bij een thema op school of evenement.

Clown huren in Eindhoven met veel mogelijkheden

Een clown huren in Eindhoven kan op verschillende manieren. Zo kun je een ballonnenclown huren die allerlei kleurrijke ballonfiguren maakt en zal een schminkclown iedereen kleurrijk schminken. Wanneer je een clown met goochelshow wilt huren is ook dat mogelijk. Interactie en beleving staat hoog in het vaandel bij ons! Kinderen worden bij al onze kindershows dan ook volledig betrokken onder ons veel besproken motto: “mee doen is leuker dan kijken”!

Ook springkussens, attracties en meer spelletjes te huren

Naast leuke clowns kun je ook een springkussen huren in Eindhoven. Hierin heb je bij ons een erg ruime keuze aan kleurrijke springkussens, stormbanen tot leuke spelletjes voor kinderen als volwassene. Bekijk het aanbod gerust, wellicht kun je het combineren met een vrolijke clown.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2