Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Eindhoven

Bij Partyhome Verhuur & Entertainment zijn diverse springkussens te huren. Voor elke leeftijd, activiteit en feest hebben we wel een leuk springkussen in de verhuur. Allemaal te huur voor een voordelige prijs, alle prijzen staan direct bij het juiste springkussen Eindhoven vermeld. Bekijk dan ook snel ons aanbod want Eindhoven is de gekste!

Springkussen huren? Ruime keuze en al vanaf € 50,-

Diverse springkussens voor jong en oud, dat is het voordeel van een ruim assortiment springkussens. Springkussen met glijbaan, zonder glijbaan of juist een hoge klimtoren? Partyhome Verhuur & Entertainment heeft altijd een springkussen wat past bij jouw activiteit in Eindhoven. Zo huur je goedkoop al een springkussen vanaf € 50,- incl. btw.

Ben voor even piloot op het unieke springkussen vliegtuig of dans en zing in het disco springkussen.

Meer dan springkussens huren in Eindhoven

Naast het ruime aanbod aan springkussens heeft Partyhome Verhuur & Entertainment meer. Wat dacht je van onze mechanische rodeostier of de enige echte bootcamp stormbaan van maar liefst 30 meter lang. Ook zeskamp spelletjes zijn te huren vanaf € 13,50 incl. btw. Maar ook voor entertainers zit je bij ons helemaal goed.

Diverse tevreden klanten uit omgeving Eindhoven gingen jou al voor;
-TU/e
-PSV
-FC Eindhoven
-IKEA
-Basisschool Gunterslaer
-Lumens groep Eindhoven
-vele particulieren, verenigingen en bedrijven uit Stratum, Strijp, Tongelre en Eindhoven meer

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2