Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Winter attracties, top 3

Een springkussen huren in de winter? Ja, dat kan met onze speciale winter attracties. Een springkussen en/of attractie is namelijk altijd het middelpunt van elk event. Speciaal daarvoor hebben we enkele speciale winter attracties ontwikkeld. Van springen heeft nog nooit iemand het koud gekregen!

Winter attractie nummer 3: Winters kasteel

Dit prachtig springkussen heeft het uiterlijk van een kasteel en is speciaal in winterthema uitgevoerd. Bedolven door de witte sneeuw zal dit springkussen pronken op elk evenement. Het kasteel is 5 x 4 meter en bied 8 tot 12 kinderen de mogelijkheid om tegelijkertijd te springen. Door de prachtige full color afbeeldingen is het een feestje!

springkussen ridder

Winterattracties nummer 2: Snowboard simulator

Op zoek naar een actief spektakel tijdens uw winter feest? Dan is deze snowboard simulator zeer geschikt. Deze winterattractie is een vergelijking met de bekende rodeostier, echter sta je hier op een heuse snowboard!

snowboard simulator

 

Winter attractie nummer 1: Dé snowglobe

De ware topper binnen ons assortiment zijn onze exclusieve snowglobes. Je kent ze vast wel, het glazen bolletje waarin het altijd sneeuwt! Maar hoe leuk is het om zelf in zo’n bol te staan? Een prachtige winter attractie waarin sfeervolle foto’s gemaakt kunnen worden. Daarbij is deze winter attractie geschikt voor iedereen, onze snowglobe is namelijk maatschappelijk verantwoord. Ook mensen met een rolstoel kunnen in onze speciaal ontwikkelde snowglobe.

Neem anders eens een kijkje op de speciale website www.snow-globe.nl

winter attractie

Organiseert u een evenement in de winter en wenst u vrijblijvend advies? Onze attractiespecialisten werken graag met u mee aan een succes, neem dan ook gerust contact met hem op! Hij zal u voorzien van alle informatie en zal u bovenal eerlijk en meedenkend advies geven. Uw wens is zijn uitdaging!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2