Partyhome Verhuur en Entertainment
(163 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren

Bij Partyhome Verhuur & Entertainment kun je een springkussen huren voor de meest uiteenlopende festiviteiten. Springkussens zijn te huur in allerlei vrolijke thema’s, soorten en maten. Met ons brede assortiment weten wij zeker dat er een passend springkussen is voor jouw feestelijk evenement.

Springkussens huren voor elke gelegenheid

Onze springkussens zijn perfect in te zetten voor een kinderfeest, communie, familiedag of voor op een evenement. Hierin hebben we diverse soorten en maten. Ons kleinste springkussen is 4 meter x 3 meter en het grootste springkussen is 5 meter x 9,5 meter. In alle opzichten hebben we vele kleurrijke thema’s om te huren.

Om het juiste springkussen te kunnen huren, is goed om te weten hoeveel kinderen je verwacht op je event. Vanuit hier krijg je al een bepaalde selectie aan springkussens. Wij hebben bij ieder springkussen vermeld, voor hoeveel kinderen het kussen geschikt is.

Lastig om een keuze te maken? Wij adviseren je graag zodat je ook het springkussen huurt wat echt bij jouw activiteit past. Bel ons dan ook gerust. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord.

Een springkussen huren voor meerdere dagen?

Een feest of evenement aan het organiseren, waarbij je een springkussen voor een langere periode wilt huren? Ook dan weten wij van Partyhome Verhuur & Entertainment je te verrassen met aantrekkelijke huurprijzen. Onze springkussens staan regelmatig te pronken bij campings, festivals, gemeentes, horecagelegenheden en meerdaagse activiteiten. Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact op. Het huren van een springkussen wordt dan nog voordeliger.

Diverse tevreden klanten die een opblaasbaar springkussen huurde.

Vele kinderen hebben al kunnen genieten van ons ruime aanbod aan springkussens. Eerdere tevreden klanten beoordeelden ons met een gemiddelde van een 9. Service, kwaliteit en persoonlijkheid hechten wij veel waarde aan. 100% van onze klanten bevelen ons dan ook aan bij vrienden, collega’s en bekende. (Bron: huren.nl).

Diverse tevreden klant(en) uit onder andere.: Deurne, Asten, Brabant, Someren, Bakel, Eindhoven, , Geldrop, Helmond, Horst, Meijel, Nederweert, Neerkant, Panningen, Venray, Venlo, Weert, Meerlo, Roermond, Limburg, Vlierden gingen je al voor. Ben jij de volgende….?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2