Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Vlierden

Een springkussen huren in Vlierden? Dan ben je bij Partyhome Verhuur & Entertainment gelijk aan het juiste adres, wij zijn het springkussen verhuur bedrijf bij uitstek. Je huurt bij ons al een springkussen vanaf € 50,- incl. btw. Bekijk snel onze springkussens via de onderstaande foto’s:

Ruime keuze aan springkussens!

De keuze is reuze met ruim 40 verschillende springkussens en attracties. Door deze ruime keuze is er dan ook altijd wel een springkussen dat past bij je activiteit. Zo is het springkussen tractor een ware topper in Vlierden. Maar behoort ook een stormbaan huren tot de mogelijkheden. Deze varieert in lengte van 9 tot wel 100 meter lang!

 

Is dat feestje in Vlierden?

Naast het aanbod in springkussens en attracties ben je bij ons voor feestjes altijd goed. Want wist je dat we ook een ruim aanbod hebben met onze partyservice? Zo verhuren we tenten, koelkasten en maken we het iedereen gemakkelijk met ons fijne meubilair. Alles in eigen beheer en zowel door ons te laten bezorgen als zelf op te halen in Deurne. Om het feest helemaal compleet te maken hebben we een veelzijdig aanbod in professioneel entertainment. Hierbij te denken aan clowns, goochelaars en complete spelshows voor familie- en/of vriendendagen.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2