Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Geldrop

Een feestje in Geldrop waar je een springkussen voor wilt huren? Dan ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een breed aanbod aan springkussens. Een springkussen huren in Geldrop is al mogelijk vanaf € 50,00 inclusief btw.

Springkussen huren in de regio van Geldrop

De keuze in springkussens en attracties is reuze! Met ruim 40 opblaasbare springkussens hebben wij dan ook altijd een passend springkussen voor jouw activiteit. Een springkussen met of zonder glijbaan, wel of geen dak, de verschillen zijn er. Daarnaast heb je keuze hoe je het springkussen wilt gaan huren. Huur je een springkussen op basis van afhaal, dan is deze op te halen. In dat geval verzorg je zelf de op- en afbouw. Wanneer je kiest voor onze persoonlijke service, dan komen we het springkussen bij je op locatie bezorgen. In dat geval verzorgen we ook volledig de op- en afbouw van het springkussen. Het enige waarvoor je dient te zorgen is een stopcontact voor de stroom.

Een stormbaan en andere luchtkussens…

Naast het brede aanbod aan springkussens kun je bij ons ook een stormbaan huren. De lengte is variërend van 9 tot maar liefst 100 meter lang. De keuze is hierin geheel aan jou! Wanneer je liever de hoogte in wilt, is ook dat mogelijk in onze opblaasbare klimtoren.

Vele kinderen uit Geldrop hebben al kunnen genieten op onze springkussens. Bekijk anders eens onze reviews!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2