Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen festival

Wil je een dag die er letterlijk tussen uitspringt? Dan is een springkussenfestival dé ultieme beleving voor jong en oud. Of je nu een ouder bent die zijn kinderen wilt vermaken, een tiener op zoek naar een avontuurlijke ervaring, of gewoon iemand die van plezier houd. Een springkussenfestival heeft voor ieder wat wils! Van gigantische opblaasbare springkussens en glijbanen tot uitdagende hindernisbanen en spelletjes, er is géén tekort aan leuke attracties.

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment vertellen je met veel plezier hoe leuk een springkussenfestival is. Regelmatig organiseren we complete indoor en/of outdoor festivals waarbij jong en oud verrast wordt.

Leuke activiteiten en spelletjes op springkussenfestivals

Springen en spelen op reusachtige opblaasbare objecten, een springkussenfestival heeft het allemaal. Klimmen op 6,5 meter hoge klimtorens, glijden van een reuze glijbaan, lekker voetballen of ga je de uitdaging aan op een 17 tot 100 meter lange stormbaan. Tijdens een springkussen festival is er voor iedereen wat te beleven zolang je maar van uitdaging houd!

Natuurlijk kunnen ook kleine spelletjes niet ontbreken zoals een potje levend tafelvoetbal, bowling xxl of een Axe Battle bijvoorbeeld. Spellen die vrijwel voor iedereen toegankelijk zijn kunnen niet ontbreken op een gevarieerd springkussenfestival!

Lekker smullen
Om even lekker te kunnen uitrusten van de grote uitdagingen, is een lekker drankje of versnapering op het terras de ideale uitkomst. Wij adviseren dan ook altijd om horeca aanwezig te hebben op het festival. Een lekker koud drankje is tijdens de vele avontuurlijke uitdagingen natuurlijk altijd op zijn plaats. Wanneer je hier nog een lekkere versnapering aan toevoegt zoals een zakje chips, zoete suikerspin of laat verse popcorn komen vanuit een popcornkraam.

Naast het praktisch oogpunt is het ook nog eens omzet verhogend gezien er veel families op dit event zullen afkomen.

Een springkussen festival organiseren

Kun jij niet wachten en blijf je maar denken aan een springende dag vol springkussens? Onze ervaren attractiespecialisten denken graag met je mee om te zorgen voor een dag die er letterlijk uitspringt. Zo organiseren we regelmatig dit soort festivals onder de noemer van winkelcentrum promotie. Straten waar je normaal alleen mag lopen, kun je nu ineens de uitdaging aangaan op spectaculaire attracties.

springkussen festival organiseren

Festival op school vol springkussens

Ook voor scholen is dit een uitgelezen kans voor een uniek schoolreisje! Géén dure touringcars huren, maar in plaats lopend naar de dichtbij zijnde gymzaal of grasveld die is omgetoverd tot compleet festival. Je haalt met dit concept een uniek festival naar je eigen school waarbij je voor ieder budget een springende dag kunt organiseren. Tijdens een centrale pauze kun je zelfs een magische kindershow boeken zodat iedereen lekker zijn boterham kan nuttigen.

https://www.facebook.com/Partyhome2/videos/331343881685499?locale=nl_NL

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2