Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Venray

Tijd voor een feestje in Venray? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft daarvoor alles in huis. Van tent, statafel, kruk, glaswerk, geluidsinstallatie tot sfeervolle decoratie. Wat je gelegenheid ook is, wij verhuren het met partyverhuur Venray allemaal. Waar is dat feestje……??

Koelkast, tafels, krukken en tenten huren in Venray

Wat de gelegenheid of grote van het feest ook is, je kunt altijd bij ons terecht. Met ons team verzorgen we vele feestjes die variëren van een verjaardag, bruiloft tot compleet bedrijfsfeest. In alle opzichten staan “jouw” wensen centraal. Het is immers “jouw” feest wat een succes moet worden toch? Daarom kun je bij ons altijd persoonlijk en eerlijk advies verwachten. Jij de wens, wij de uitdaging…

Ook een springkussen huren in Venray is mogelijk

Naast ons brede aanbod in partyverhuur kun je bij ons ook springkussens en attracties huren. Regelmatig zie je onze kleurrijke springkussens bij (sport) verenigingen in Venray staan.

Een springkussen huren in Venray is al mogelijk vanaf €50,- incl. btw. Daarnaast verhuren we ook prachtige Abraham en Sarah poppen vanaf €35,- incl. btw

Een clown huren of te gekke quiz op locatie

Als je jezelf een feestspecialist noemt moet je zorgen voor een breed assortiment. Daarom hebben we ook diverse professionele entertainers die zowel kinderen als volwassene weten te verrassen. Je kunt een clown huren voor kinderen terwijl de volwassene genieten van een quiz op locatie. Daarnaast kan een goochelaar ook een show voor de gehele familie verzorgen. Kortom met entertainment boeken verrassen wij iedereen in Venray en omgeving.

Ruim 400 klanten gingen je al voor! Benieuwd wat zij over onze service schrijven? Bekijk snel deze en andere reviews waar wij meer dan trots op zijn.

“Jouw wens is onze Uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2