Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Venray

Een springkussen huren in Venray, Limburg? Dan ben je bij Partyhome Verhuur & Entertainment gelijk aan het juiste adres, wij zijn het springkussen verhuur bedrijf bij uitstek. Een springkussen is al goedkoop te huren voor slechts € 50,- incl. btw.

Springkussen huren Venray, vele soorten springkussens!

Wat de activiteit in Venray ook is, wij hebben altijd een springkussen wat erbij past. Zo verhuren we diverse kleine springkussens met een afmeting van 4 x 3. Of wat dacht je van de populaire multiplay krokodil. Kruip door de bek van deze krokodil en kom in een compleet speel eiland terecht. Een andere succesvol springkussen is het springkussen disco, een springkussen met licht en geluid.

Wellicht heb je onze springkussens en attracties al eens mogen spotten bij:
✅ SV Leunen
✅ Gemeente Venray
✅ SV Venray
✅ Dylan Haegens
✅ Attractiepark Toverland

 

Meer dan alleen springkussens in de verhuur

Naast ons breed aanbod in springkussens ben je bij Partyhome Verhuur & Entertainment ook helemaal aan het juiste adres het huren van een stormbaan en voetbalspellen. Een recent nieuwe attractie is onze surf simulator. Kortom bij Partyhome huur je te gekke springkussens en attracties voor uiteenlopende evenementen in Venray en omgeving. Zo hebben we tevreden klanten in Leunen, Ysselsteyn, Merselo, Oostrum, Venray en Oirlo. Ruim 400 klanten geven ons een gemiddelde van een 8,5 ©huren.nl

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2