• verstappen springkussen

  • venray voetbal

  • springkussen huren venray

Springkussen huren in Venray

Een springkussen huren in Venray, Limburg? Dan bent u bij Partyhome Verhuur & Entertainment gelijk aan het juiste adres, zei zijn het springkussen verhuur bedrijf bij uitstek. Een springkussen is al goedkoop te huren voor slechts € 50,- incl. btw.

Springkussen huren Venray, vele soorten springkussens!

Wat de activiteit in Venray ook is, Partyhome heeft altijd een springkussen wat erbij past. Zo verhuren ze diverse kleine springkussens met een afmeting van 4 x 3. Of wat dacht je van de populaire multiplay krokodil. Kruip door de bek van deze krokodil en kom in een compleet speeleiland terecht. Een andere succesvol springkussen is het springkussen disco, een springkussen met licht en geluid.

Meer dan alleen springkussens in de verhuur

Naast ons breed aanbod in springkussens bent u bij Partyhome Verhuur & Entertainment ook helemaal aan het juiste adres het huren van een stormbaan en voetbalspellen. Een recent nieuwe attractie is onze surf simulator. Kortom bij Partyhome huurt u te gekke springkussens en attracties voor uiteenlopende evenementen in Venray en omgeving. Zo hebben we tevreden klanten in Leunen, Ysselsteyn, Merselo, Oostrum, Vernay en Oirlo. Ruim 250 klanten geven ons een gemiddelde van een 9. ©klantenvertellen.nl

Springen uw kinderen binnenkort ook op een van onze springkussens of gaan ze als een speer over onze stormbaan? Voor al uw vragen of advies staan wij voor u klaar, het is immers uw activiteit, zeskamp of feest wat moet slagen.

Bekijk hier ons aanbod aan springkussens en attracties