Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Helmond

Is het tijd voor een feestje? Denk dan vooral aan partyverhuur Helmond. Wij verhuren alles voor een feestje thuis. Geef ons je wensen door, dan maken wij deze met plezier werkelijkheid!

Feestje organiseren met partyverhuur Helmond

Laten we ons eerst even voorstellen! Wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment, aangenaam. Met ons enthousiast team verzorgen we jaarlijks honderden feestjes in de regio Helmond en Deurne. Je kunt bij ons statafels huren, een extra koelkast voor je verjaardag tot zelfs een unieke opblaasbare kroeg huren.

Enkele populaire producten zijn:

Ook een springkussen, clown, en spelletjes te huur!

Wanneer je denkt dat we alleen standaard feest benodigdheden verhuren heb je het goed mis. Wij van Partyhome hebben namelijk alles voor een feest in eigen beheer. Zo kun je ook een springkussen huren in Helmond. Hierbij heb je keuze uit meer dan 40 verschillende springkussens! Maar ook een rodeostier of stormbaan is een zéér gewilde attractie om te huren.

Tijdens een feestje is ook entertainment een belangrijke factor. Daarom hebben we een divers entertainment aanbod voor volwassene en kinderen. Zo kun je een goochelaar inhuren of maakt een clown de kinderen aan het lachen!

“Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2