Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Helmond

De kinderen een springende dag geven? Huur dan een springkussen bij Partyhome Verhuur en Entertainment. Keuze uit ruim 40 verschillende springkussens en allemaal te huren in de regio Helmond. Zo huur je al een goedkoop springkussen vanaf € 50,-

Springkussen huren in Helmond en omgeving?

Wat de gelegenheid ook is, we hebben altijd een vrolijk springkussen om te huren. Dit is mogelijk op twee verschillende manieren: met onze persoonlijke op- en afbouw service of op basis van afhaal. Wanneer je kiest voor onze persoonlijke service plaatsen we het springkussen en halen we deze ook weer op. Alle tijden stemmen we natuurlijk helemaal af op jouw feest. Indien je het springkussen goedkoop wilt komen afhalen is ook dat mogelijk. In dat geval haal je het springkussen bij ons op en breng je het na afloop ook weer terug. Uiteraard krijg je van ons een handige handleiding mee en leggen we je alles haarfijn uit. Kortom welke optie je ook kiest, we zorgen altijd voor een springende dag!

Wellicht heb je onze springkussens en attracties mogen spotten bij:

✓ Helmond Sport
✓ LEV groep
✓ Gemeente Helmond

 

Goedkope springkussens en ruime keuze bij Partyhome

Naast het brede aanbod aan springkussens bij je bij ons ook helemaal aan het juiste adres voor partyverhuur. Van een koelkast tot statafels, we hebben het allemaal. Ook wanneer je een uitdagende stormbaan zoekt behoort dat tot de mogelijkheden. Wil je de toekomstige Abraham of Sarah verrassen met een pop? Ook dat is mogelijk. Bekijk onderstaande enkele toppers van ons brede assortiment.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2