Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Vrijgezellenfeest

jouw beste vriend of vriendin gaat in het huwelijksbootje stappen? Dan hoort hier natuurlijk een onvergetelijk vrijgezellenfeest bij! We hebben bij Partyhome Verhuur & Entertainment een ruim aanbod aan leuke spellen, programma’s en activiteiten. Graag geven wij je dan ook leuke ideeën voor een onvergetelijke vrijgezellendag.

Een actief vrijgezellenfeest organiseren

Bij ons kun je diverse leuke en bovenal uitdagende activiteiten huren. Wat dacht je van een actieve zeskamp, leuke attracties zoals een rodeo of stormbaan? Wat weet het toekomstige echtpaar nu echt van elkaar tijdens een op maat gemaakte Jongens Vs Meiden? Je merkt het al: een vrijgezellenfeest organiseren biedt een hoop mogelijkheden. Wij ondersteunen je hierin graag. In alle opzichten staan jouw wensen centraal en denken we graag mee aan een onvergetelijke dag voor jouw vriend of vriendin. We moeten er samen immers een hilarische dag van maken toch……!!

Ruim aanbod aan spellen voor dé vrijgezellendag

Naast complete arrangementen hebben we bij Partyhome Verhuur & Entertainment een zéér ruim aanbod aan spellen. Wat te denken van XL games zoals het hilarische sumoworstelen of zeskamp spellen waarbij je in teams tegen elkaar kunt strijden.

Veel van deze spellen worden gehuurd voor een familiedag of dorpsfeest, maar zijn ook uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest! Partyhome denkt graag persoonlijk met je mee met het organiseren van een vrijgezellenfeest.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2