Partyhome Verhuur en Entertainment
(157 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerstboodschap

Een fysieke kerstborrel met collega’s zoals we gewend zijn, zit er waarschijnlijk dit jaar niet in. Maar dat betekend natuurlijk niet dat er géén mogelijkheden zijn tot samen borrelen. Wij hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment diverse opties om er toch een onvergetelijke kerstborrel of viering van te maken. Maar natuurlijk kan onze rondlopende Kerstman ook thuis het kerstpakket bezorgen. Je leest hier diverse van deze persoonlijke mogelijkheden.

Videoboodschap van de Kerstman

Je collega’s, vrienden of familie op een sfeervolle manier fijne Kerstdagen wensen? Met een persoonlijke boodschap van de Kerstman is dat mogelijk. Vanuit een pop-up studio of op jouw eigen locatie nemen we de Kerstboodschap persoonlijk op. Natuurlijk kunnen we ook een script verzorgen of collega’s aan het woord laten. Want de wensen ook zijn, het kan zakelijk maar ook lekker sfeervol. In alle gevallen zijn onze kerstmannen professioneel en voorzien van het beste haarwerk.

Vele mogelijkheden maken deze Kerstboodschap persoonlijk.
✓ Boodschap opgenomen op het bedrijf
Kerstman vliegt in arrenslee over/door het bedrijf

Online quiz en toch samen dé kerstborrel vieren

Met de juiste ingrediënten en apparatuur maken wij het mogelijk toch “samen” de kerstborrel in te zetten. Hoe leuk is dat om te doen met een gezamenlijke quiz vanuit thuis? Onze enthousiaste presentator presenteert een op maat gemaakte Kerstborrel quiz. Hierin zitten algemene vragen of mogen we deze personaliseren passend bij jouw bedrijf? De mogelijkheden zijn eindeloos maar vooral “samen”!

Door leuke technieken zien collega’s elkaar en spelen ze tegen elkaar. Het enige wat nodig is, is een pc/laptop en een mobiele telefoon. Maar er zijn ook “doe” opdrachten met alle daagse spullen vanuit huis. Of bestel een leuk pakket voor thuis erbij met hapjes en dranken.

Kerstman brengt Kerstpakketten rond

Een andere leuke en bovenal persoonlijke manier om je collega’s te verrassen is met een bezoek van de Kerstman. Hij zal namelijk hoogst persoonlijk het Kerstpakket bezorgen bij je collega. Vanzelfsprekend gebeurt dit op een eigentijdse en originele wijze met de bekende RIVM richtlijnen. Zo bied hierin de unieke Kerstmobiel vele mogelijkheden. Deze leuke manier kunnen we ook vast liggen met videobeelden en hier later een compilatie van maken. Op deze manier blijft het een geweldige herinnering.

Je merkt het al, de mogelijkheden zijn écht eindeloos. Laat ons je wensen horen, wij maken ze graag realiteit.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2