Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Alternatieve Kerstborrel

Een fysieke kerstborrel organiseren met collega’s zoals we gewend zijn, zit er waarschijnlijk dit jaar niet in. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er géén mogelijkheden zijn tot samen borrelen. Wij hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment diverse opties om er toch een onvergetelijke kerstborrel of -viering van te maken. Graag geven wij je dan ook leuke opties om je collega’s/werknemers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Want juist nu in deze bijzondere tijd moet je laten weten dat je aan ze denkt!

Videoboodschap van de Kerstman

Je collega’s, vrienden of familie op een sfeervolle manier fijne Kerstdagen wensen? Met een persoonlijke boodschap van de Kerstman is dat mogelijk. Vanuit een pop-up studio of op jouw eigen locatie nemen we de Kerstboodschap persoonlijk op. Natuurlijk kunnen we ook een script verzorgen of collega’s aan het woord laten. Wat de wensen ook zijn, het kan zakelijk maar ook lekker sfeervol en ludiek. In alle gevallen zijn onze kerstmannen professioneel en voorzien van het beste haarwerk.

Vele mogelijkheden maken deze Kerstboodschap persoonlijk.
✓ Boodschap opgenomen op het bedrijf
Kerstman vliegt in arrenslee over/door het bedrijf

Kerstboodschap maken

Kerstman brengt Kerstpakketten rond

Een andere leuke en bovenal zéér persoonlijke manier om je collega’s te verrassen, is met een bezoek van de Kerstman. Hij zal namelijk hoogstpersoonlijk het Kerstpakket bezorgen bij je collega/werknemers. Vanzelfsprekend gebeurt dit op een eigentijdse en originele wijze binnen de bekende RIVM richtlijnen. Zo biedt hierin de unieke Kerstmobiel vele mogelijkheden. Deze leuke manier kunnen we ook vastleggen met videobeelden en hier later een compilatie van maken. Op deze manier blijft het een geweldige herinnering en kun je toekomstige werknemers laten zien dat ook jullie omdenken in bijzondere tijden.

Online quiz en toch samen dé kerstborrel vieren

Met de juiste ingrediënten en apparatuur maken wij het mogelijk toch “samen” de kerstborrel in te zetten. Hoe leuk is het om dat te doen met een gezamenlijke quiz vanuit thuis? Onze enthousiaste presentator presenteert een op maat gemaakte Kerstborrel quiz. Hierin zitten algemene vragen of mogen we deze personaliseren passend bij jouw bedrijf? De mogelijkheden zijn eindeloos maar vooral “samen”!

Door leuke technieken zien collega’s elkaar en spelen ze tegen elkaar. Het enige wat nodig is, is een pc/laptop en een mobiele telefoon. Om de gehele online Kerstborrel compleet te maken zorgen we ook voor passende hapjes en drankjes. De onderstaande online borrels zijn zéér populair:

*Ranking The Colleagues
*Crazy Pubquiz
*Bar Run
*Online Escape Room

We verzorgen samen met Digiborrel.nl al online borrels vanaf € 8,90 p.p.

Sfeervolle Kerst Drive Thru organiseren

Inmiddels mogen we wel zeggen dat we specialist zijn geworden in het verzorgen van een Drive Thru. Een prachtige en bovenal sfeervolle manier om toch je medewerkers in het zonnetje te zetten. Zo kunnen we jouw locatie omtoveren tot ultieme Kerst Drive Thru. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen bovenal zéér sfeervol ingericht worden.

Stel jezelf eens voor dat je komt aanrijden in de auto en wordt ontvangen door een Kerstmeisje. Op de achtergrond klinkt sfeervolle Kerstmuziek en in de verte zie je brandende vuurkorven. Je ontvangt bij de eerste stop warme chocolademelk met slagroom of een heerlijk glaasje glühwein. Vervolgens kom je bij een sfeervolle kraam waar je een lekkere oliebol, poffertjes of andere hapjes ontvangt. Bij een volgende stop komt je bijvoorbeeld naast een groot beeldscherm met een videoboodschap van de directie. Natuurlijk eindigen we deze Kerst Drive Thru met het uitreiken van het Kerstpakket.

drive thru voor kerst

Laat je Kerst wensen maar horen!

Met ons bekende motto: “Jouw wens is onze Uitdaging”, denken we graag mee. De afgelopen 2 jaar is er nog nooit zoveel gebruik gemaakt van ons motto. Vele verbluffende uitdagingen hebben we tot een succes mogen brengen.  Zelfs nu in deze speciale tijd halen we alles uit de kast om tot een oplossing te komen. Wij laten ons bij Partyhome graag uitdagen en staan dan ook met plezier voor je klaar. +31(0)493-313087.

online kerstborrel

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2