Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Halve Abraham

Een traditionele Abraham pop huren kennen we allemaal. Dit wordt veel al gebruikt bij een persoon die 50 jaar wordt. Om deze Abraham in het zonnetje te zetten kun je een pop zelf maken of een Abraham pop huren. Maar hoe leuk is dat je deze opblaaspop ook kunt huren als iemand de leeftijd van 25 bereikt en dus een Halve Abraham is. In Brabant, Limburg en Gelderland is dit idee echt in opmars aan het komen en zien we vaker een halve Abraham versiering. Je kunt er voor kiezen om ook deze halve Abraham zelf te maken, maar bij ons bij Partyhome Verhuur en Entertainment heb je de mogelijkheid om zo’n gezellige en feestelijke feestpop in te huren.

Halve Abraham pop, keuze uit verschillende soorten

De Abraham poppen hebben we in verschillende soorten, maten en thema’s zodat er altijd een bijpassende opblaaspop voor de jarige Job tussen zit. Van een traditionele grijze bol hebben we nu ook hippe en jonger uitziende poppen die dus als halve Abraham versiering heel goed in te zetten zijn. Je kunt er voor kiezen om de pop zelf op te halen. Dan krijg je duidelijk uitleg hoe je de Abraham pop makkelijk en snel op kunt zetten. Via youtube zijn er ook filmpjes die je duidelijk uitleggen hoe je hem op kunt zetten.

Bekijk alle halve Abraham poppen

Halve Abraham thuisbezorgd per koerier of post

Sinds kort hebben wij van Partyhome de service om de poppen voortaan te versturen. Of het nu in west Brabant is, Limburg of Groningen. We hanteren een landelijke levering binnen heel Nederland. Je kunt de halve Abraham versiering thuis ontvangen of je pikt hem zelf op bij een dichtstbijzijnd post-NL punt waar jij hem ophaalt, wanneer het jou het beste uitkomt. Met een retourbon die je via de mail van ons ontvangt kun je hem compleet weer makkelijk en kosteloos inleveren bij een dichts bijzijnde postNL-inlverpunt. Een paar voorbeelden voor een halve Abraham zijn: Abraham pop op bierglas, Abraham monteur, Abraham ober, Abraham op motor, Abraham klusser. Wat ook ware toppers zijn is het feestvarken of de opblaasbare ouwe lul.

Opblaaspop voor 25 jarige, dé eyecatcher van de straat

Door de kleurrijke en grote opblaaspop in de straat ziet meteen iedereen waar de halve Abraham woont. Bij elke pop hebben we een banner waar elke gewenste leeftijd opgeplaatst kan worden. Dus van 18 jaar tot half antiek, alles is mogelijk. Daarom hebben wij bij Partyhome Verhuur en Entertainment het motto “Jouw wens is onze uitdaging” Bekijk snel onze Abraham poppen voor al onze andere feestpoppen.

Kies de best passende Halve Abraham uit en wij zullen gaan kijken voor de beschikbaarheid. Dan maak je een keuze of je hem zelf op komt halen of dat we hem mogen versturen. Met deze extra service is het mogelijk door heel Nederland een halve Abraham versiering te kunnen plaatsen. Wat zal de jarige job aangenaam verrast zijn als hij een zo’n prachtige opblaaspop in zijn tuin ziet schitteren. Vooral in de roerige tijd van corona is het des te leuker om iemand zo te kunnen verrassen en het is nog coronaproof ook. Wat wil je nog meer….. ja zeker dat feestje maar dat komt later nog wel.

Is de jarige job géén halve Abraham en wil je liever een 50 jaar opblaaspop huren? Ook daarvoor hebben we een zéér uitgebreid assortiment. Voor elke jarige job een geschikte opblaaspop, dat is ons motto.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2