Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Weert

Een clown op locatie huren in Weert? Wij hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment jarenlange ervaring als het om kinderentertainment gaat. Ons bedrijf is immers ontstaan door het verzorgen van entertainment.

Clown huren in Weert dé gekste?

De mogelijkheden zijn diverse wanneer je een clown wilt huren in Weert. Zo is de ballonnenclown lekker mobiel inzetbaar en weet een clown op een kinderfeestje de kinderen goed te vermaken. Goocheltrucs vliegen je om de oren naast de vele grappen en grollen. Bekijk de meest geboekte mogelijkheden hieronder of bel ons voor advies op 0031(0)493-313087.

Ballonnenclown, kindershow of attracties in Weert

De mogelijkheden zijn bij ons erg veelzijdig. Zo kun je naast een clown huren bij ons ook diverse spelletjes huren. Met attractieverhuur Weert zijn we daarnaast een professionele attractieverhuurder. Je kunt een springkussen huren maar ook een opblaasbare stormbaan of een te gekke rodeostier huren.

Ook kindershows behoren tot ons assortiment. Hiermee is uiteindelijk ons entertainment en verhuurbedrijf ontstaan. We hebben dan ook diverse kindershows waarmee we jaarlijks duizenden kinderen weten te verrassen. Dit van school, recreatiepark tot familiefeesten. Bekijk ze gerust of neem vrijblijvend contact op met een van onze feestexperts!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2