Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Weert

Een springkussen, rodeostier, stormbaan, zeskamp spellen en meer is te huren bij attractieverhuur Weert! Laten we ons even voorstellen, wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment en verhuren vele attracties. Wat de doelgroep ook is, wij hebben altijd een passende attractie om te huren. Bekijk snel onderstaand ons assortiment of lees verder naar onze mogelijkheden.

Attractie huren in Weert, ruime keuze!

Zoals gezegd hebben we een ruime keuze in springkussens en attracties. Zo is een rodeostier huren een ware topper in Weert. Regelmatig staan we met onze rodeo’s op diverse familiedagen en activiteiten. Maar ook een grote stormbaan huren kan veelzijdig zijn. We hebben ruim 10 verschillende stormbanen in de verhuur.

Persoonlijke service en advies bij het huren

Een attractie huren is bij ons altijd met persoonlijke service. Jij hebt een wens en aan ons die taak deze zo goed mogelijk te vervullen. Laat dan ook gerust je wensen horen, dan zoeken wij een passende attractie.

Daarnaast kun je een keuze maken hoe je een springkussen of attractie wilt huren: zelf ophalen of met op- en afbouw. Wanneer je de attractie zelf wilt komen ophalen vanuit de regio Weert is dat natuurlijk mogelijk. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de op- en afbouw. Vanzelfsprekend ontvang je van ons een makkelijke handleiding en leggen we je alles haarfijn uit. Uiteraard zijn we altijd telefonisch bereikbaar mocht er toch iets niet duidelijk zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om door ons een attractie te laten plaatsen in Weert. In dat geval bezorgen we het gewenste springkussen of attractie op locatie. Natuurlijk stemmen we alle tijden af zodat jij zolang mogelijk gebruik kunt maken van het product. Na afloop halen we het springkussen of attractie weer op. In sommige gevallen zal er hulp verwacht worden vanuit jou als klant, dit vermelden we dan op de huurovereenkomst.

Meer dan een attractieverhuurder…

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment zijn veel meer dan een attractieverhuurder. Je kunt bij ons namelijk ook entertainment boeken in de breedste zin van het woord. Dit van kinderentertainment zoals een clown of kindershow. Voor volwassene verzorgen we complete zeskampen of een spetterende spelshow voor bedrijfsfeest. Vanzelfsprekend is dat ook mogelijk voor een vrijgezelle dag, familiedag of buurtfeest.

Jij de wens, wij de uitdaging onder ons veelbesproken motto: Jouw wens is onze uitdaging.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2