Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Den Bosch

Een groot of klein kinderfeest organiseren in Den Bosch? De clowns van Partyhome Verhuur en Entertainment weten als geen ander kinderen te verrassen met magische goocheltrucs en kleurrijke ballonnen!

Vrolijke en leuke clowns in Den Bosch

Wat de gelegenheid ook is, onze clowns laten je verrassen. Clown Den Bosch weet snel de kinderen tot zich te winnen om er een leuk feestje van te kunnen maken. Of het nu gaat om een kinderfeestje, communiefeest, school of groot evenement. Onze professionele clowns zullen er in ‘s-Hertogenbosch een groot feest van maken.

Van ballonnenclown tot clown met kindershow!

Wat voor soort clown je ook wilt huren, wij hebben jaren ervaring met clown acts. Jaarlijks verzorgen we honderden feesten tot een groot succes. Van ‘s-Hertogenbosch tot Heerlen en van Brabant tot België. Zo draaien onze ballonnenclowns in mum van tijd prachtige ballonfiguren. Géén standaard figuren, maar ware creaties voor jong en oud. Maar ook een feestelijke kindershow kun je bij ons boeken. Tijdens deze centrale clown show is de interactie hoog en zullen zelfs de bangere kinderen als snel los komen.

Naast onze standaard kindershows hebben we ook leuke thema shows voor kinderen. Zo is de carnavalsshow een ware topper tijdens de carnavalsviering of ga je samen met Bart op avontuur met “De Toverboom“. Bekijk ons veelzijdige aanbod en laat je verbazen. Honderden klanten gingen je al voor, bekijk gerust hun ervaringen en lees deze reviews.

“Jouw wens is onze Uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2