Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Boxmeer

Een leuke, grappige en vrolijke clown huren in Boxmeer? Dan ben je bij Partyhome Verhuur en Entertainment direct aan het juiste adres. Clown Boxmeer is er namelijk om een grote glimlach te toveren op het gezicht!

Dé leukste clowns op een rijtje in Boxmeer!

Wat voor clown je ook zoekt in Boxmeer, wij hebben altijd een leuke in huis. Een ballonnenclown huren, clown met schmink, popcorn of suikerspin. Het is allemaal te boeken bij ons. Het populairste is een clown op je kinderfeestje. Hierbij staat de jarige job zelf in de grote hoofdrol.

Heb je een activiteit waar veel kinderen komen? Boek dan een clown met kindershow. Deze shows worden verzorgd met prachtig decor en geluid. Interactie staat hierbij voorop.

Een clown huren en meer…

Het huren van een clown is slechts één van de vele mogelijkheden. We verhuren namelijk daarnaast diverse leuke springkussens en attracties. Lekker springen tussen de dieren of wellicht maak je een ritje op onze rodeostier. Het is allemaal mogelijk met ons uitgebreide aanbod.

Maar dan zijn we er nog niet! We zijn namelijk nog breder met ons aanbod in entertainment. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook winkelcentrum promotie. Afhankelijk van jouw wensen en doelen maken wij een jaarplan. Vanzelfsprekend zijn er ook losse acts te boeken.

Bekijk anders eens onze reviews! Honderden klanten gingen je al voor en wisten onze clowns te verrassen. Lees ze gerust door, wij zijn er trots op.

“Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2