Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur Eindhoven

Een attractie huren in de regio Eindhoven de gekste? Dan ben je bij attractieverhuur Partyhome volledig aan het juiste adres. Wij weten als attractieverhuur Eindhoven jouw wensen en ideeën te verwoorden naar een passende attractie voor jong en oud! Of je nu een rodeostier wilt huren, springkussen of grote stormbaan? Er is genoeg keuze en voor elke doelgroep hebben wij een leuke attractie in huis.

Attractieverhuur Eindhoven, de gekste en leukste

Als professioneel attractieverhuur bedrijf zijn we steeds in de weer met de leukste en gekste attracties. Zo verzinnen en maken we inmiddels onze eigen attracties. Zo kun je dus in Eindhoven altijd de leukste en gekste attracties huren. Wat te denken van onze nieuwe attractie dé Bucking Bottle? De bekende rodeostier alleen dan zit je op een grote reuze bierfles. Naast attracties ontwerpen we ook eigen springkussens. Zo is het springkussen formule 1 een ware topper in ons assortiment geworden.

We zitten niet stil en blijven ons assortiment uitbreiden met de gekste attracties!

Eerlijk en meedenkend advies over je attractie

Welke attractie je ook wilt gaan huren, je kunt bij ons rekenen op persoonlijk, eerlijk en meedenkend advies. Het is immers jouw activiteit die moet gaan slagen! Samen gaan we die uitdaging aan toch….? Diverse bedrijven, verenigingen en particulieren uit Eindhoven zijn met ons deze uitdaging met succes aangegaan. Bekijk anders eens de honderden reviews!

✓ PSV
✓ Fontys Hogeschool
✓ TU Eindhoven
✓ Bs Gunterslaer
✓ FC Eindhoven
✓ DHL Eindhoven

Wat zijn jouw attractie wensen? Neem gerust en vrijblijvend contact op met een van onze attractie specialisten via 0493-313087 of mail ons via info@party-home.nl

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2