Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Tips voor afhalen spullen

Wanneer je spullen bij ons gaat huren kun je dat doen op twee verschillende manieren:

  1. op basis van zelf ophalen en zelf terug brengen
  2. door ons laten bezorgen op jouw locatie/adres

Indien je dus niet zelf in de gelegenheid bent om de spullen op te halen geven we je graag enkele tips. Deze tips zijn gebaseerd op de meest gehuurde producten. Twijfel je of wens je advies? Wij halen die twijfel graag bij je weg, bel ons dan ook gerust!

LET OP: Kom in alle gevallen alleen en zorg dat je auto leeg is.

Springkussen, stormbaan of luchtkussen zelf ophalen

Ook bij een springkussen huren heb je twee opties; zelf ophalen of door ons laten bezorgen. Bij ieder springkussen, stormbaan of luchtkussen hebben we vermeld hoe je deze kunt ophalen. Afhankelijk van het formaat is dit met personenauto, bus en/of met aanhangwagen. Wanneer je een reservering doet zullen we dit ook vermelden op de bevestiging. Vergeet ook zeker niet om de handleiding goed te bestuderen, deze krijg je ook van ons mee bij het ophalen.

Wanneer je het door ons laat bezorgen hebben wij enkel een extra handje hulp nodig evenals een stroompunt.

Feestpop: Abraham of Sarah pop ophalen

Een opblaasbare Abraham zit in een oranje tas. Deze tassen hebben de grote van een goed gevulde sporttas. Via de onderstaande foto geven we je graag een beeld hoe je deze gemakkelijk kunt vervoeren per auto. Zoals je zult zien past dit gemakkelijk op de achterbank of achter in de auto. Natuurlijk geld dit ook voor een Sarah opblaaspop.

feestpop ophalen

Statafel, stoelen, serviesgoed of apparatuur zelf ophalen

Ook deze spullen zijn bij ons op te halen. Wanneer je de bank bij een personenauto plet legt is dat goed te doen. Deze spullen mogen niet vervoerd worden op een open-aanhangwagen.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2