Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Someren

De kinderen een springende dag geven? Huur dan een springkussen bij Partyhome Verhuur en Entertainment. Keuze uit ruim 40 verschillende springkussens en allemaal te huren in de regio Someren. Een springkussen huur je al vanaf € 50,- incl. btw.

Springkussen huren of attracties in Someren en omgeving?

Wat de gelegenheid ook is, we hebben altijd een vrolijk springkussen om te huren. Dit is mogelijk op twee verschillende manieren: met onze persoonlijke op- en afbouw service of op basis van afhaal. Wanneer je kiest voor onze persoonlijke service plaatsen we het springkussen en halen we deze ook weer op. Alle tijden stemmen we natuurlijk helemaal af op jouw feest. Indien je het springkussen wilt komen afhalen is ook dat mogelijk. In dat geval haal je het springkussen bij ons op en breng je het na afloop ook weer terug. Kortom welke optie je ook kiest, we zorgen altijd voor een springende dag!

Zoals gezegd hebben we een ruime keuze! Naast springkussens kun je bij ons ook een stormbaan huren van 9 tot ruim 100 meter lang. Zo is de hindernisbaan een ware topper en kun je jezelf helemaal uitleven op de opblaasbare Take Outbaan. Maar ook voetbalattracties behoren tot ons ruime assortiment.

Wellicht heb je onze springkussens en attracties al eens gespot in Someren:

✓ Groepsaccommodaties De Hoof
✓ LEV groep
✓ Gemeente Someren
✓ Kennedymars Someren

Goedkope springkussens en ruime keuze bij Partyhome

Naast het brede aanbod aan springkussens ben je bij ons ook helemaal aan het juiste adres voor partyverhuur. Van een koelkast tot statafels, we hebben het allemaal. Ook wanneer je een uitdagende stormbaan zoekt behoort dat tot de mogelijkheden. Wil je de toekomstige Abraham of Sarah verrassen met een pop? Ook dat is mogelijk. Bekijk onderstaande enkele toppers van ons brede assortiment.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2