Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Nederweert

Een feestje in Nederweert op de agenda? Huur dan een springkussen voor de kinderen bij Partyhome Verhuur en Entertainment. Je hebt dan een keuze uit 40 springkussens en kunt er al goedkoop een springkussen huren vanaf €50,- incl. btw. Maak snel je keuze in het soort springkussen door op de foto te klikken.

Springkussen in Nederweert huren?

Wat de gelegenheid ook is, wij hebben altijd een leuk en passend springkussen in de verhuur. Zo hebben we voor de voetbalfans het springkussen voetbal. Een groen springkussen met gigantische voetbal boven op het dak. Liever een compleet speelparadijs in de achtertuin? Huur dan een multiplay springkussen en de kinderen vermaken zich uren.

Natuurlijk hebben we ook diverse leuke kleine springkussens. Het leuke is dat deze bijna overal op de oprit kunnen staan in Nederweert. Deze springkussens hebben een afmeting van 4×3 en kosten slechts € 50,- incl. btw per dag op basis van afhaal.

Ruime keuze in De Peel

Naast ons brede aanbod aan springkussens en attracties verhuren we meer. Je bent bij ons namelijk ook goed voor het huren van een opblaas kroeg tot aan glazen. Alles voor een feest hebben we in huis met onze partyservice. Zelfs wanneer de jarige job 50 kaarsjes mag uitblazen kun je hem of haar verrassen met een opblaasbare Abraham of Sarah pop in de tuin.

Kortom: wat de gelegenheid ook is, wij maken er graag samen een feestje van! Kunnen we ook jouw wensen realiteit maken….?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2