Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Limburg

Een mooi en kleurrijk springkussen huren in Limburg? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft een breed assortiment aan springkussens, opblaasbare stormbanen en vele attracties. Je huurt al een springkussen vanaf slechts € 50,-

Kleurrijke springkussens in Limburg

Wanneer je een springkussen gaat huren bij ons, is deze altijd kleurrijk. Voor bijna ieder thema hebben we wel een passend springkussen. Zo is het springkussen voetbal erg succesvol bij voetballers en kun je op safari in de multiplay safari. Het zijn slechts 2 springkussens uit ons grote assortiment.

Naast een opblaasbaar springkussen kun je ook een stormbaan huren bij ons. Deze hebben we variërend in een lengte van 9 tot maar liefst 100 meter. Ook hierin hebben we diverse kleurrijke thema’s.

Bekijk onze vele springkussens:

 

Springkussen huren in regio Limburg

Wij verzorgen vrijwel in heel Limburg voor veel plezier. Hierbij is een springkussen huren slechts één voorbeeld. Want we organiseren zelfs complete familiedagen of bedrijfsfeesten met ons breed aanbod in entertainment. Maar ook met onze partyservice verrassen wij je graag met onze persoonlijke service.

Wellicht heb je onze springkussens zien pronken bij o.a.:

✓ Recreatiepark De Leistert
✓ SV Leunen
✓ Scouting Klimmen
✓ Camping De Schatberg
✓ OLS

Laat ons je wensen horen, wij maken ze graag realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2