• springkussen liessel

  • stormbaan huren in de peel

  • springkussen huren liessel

  • waterattractie

  • springkussen helmond

Springkussen huren in Liessel

Een springkussen huren Liessel of directe omgeving in de Peel? Dan bent u bij Partyhome Verhuur & Entertainment gelijk aan het juiste adres. Partyhome heeft een breed aanbod aan springkussens, stormbanen en diverse te gekke spellen. Of wat dacht je van een ritje op een rodeostier?

Een springkussen huren met glijbaan, zonder glijbaan, groot of klein, springkussen verhuur Partyhome heeft hierin diverse soorten. Spring tussen de dolfijnen of wordt jij de nieuwe circus directeur op het springkussen circus. Zoek je liever de uitdaging op, huur dan onze topper springkussen multiplay krokodil of het springkussen disco voor veel spring, dans en zing plezier!

Wist u dat een springkussen huren in Liessel al goedkoop kan vanaf € 50,- incl. BTW?

Springkussen huren Liessel, lekker dichtbij in de Peel!

Partyhome Verhuur & Entertainment zit op slechts 5 minuten rijden vanaf de kerk in Liessel. Dat betekend dat springkussen huren Liessel snel en gemakkelijk kan. Partyhome zit namelijk gevestigd aan een zijstraat van de Liesselseweg, dit aan de Heimolenweg 11 te Deurne.

Direct een springkussen huren

U wilt direct een te gek springkussen huren in Liessel of in de Peel? Bekijk dan snel het brede aanbod springkussens of bel direct 0493-313087. Uiteraard kunt u ook online uw reservering plaatsen door op de knop “direct boeken” te gebruiken. Wenst u advies of kunt u geen keuze maken, bel dan gerust zodat we het leukste springkussen voor u kunnen adviseren.

Bekijk direct HIER de leukste springkussens