Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Horst

Een springkussen of attractie huren in Horst? Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een ruime keuze aan te gekke springkussens, stormbanen en luchtkussens. Met ruim 40 springkussens zijn we een van de grotere verhuurders in de regio.

Springkussen huren in omgeving Horst? GROTE keuze

Wanneer je een springkussen wilt huren in Horst kan dit op twee manieren. Je kunt het springkussen bij ons afhalen of door ons laten bezorgen en ophalen. Indien je het springkussen komt ophalen kan dit vanaf onze afhaallocatie in Deurne. Natuurlijk krijg je hier alle uitleg en materialen mee om er een springende dag van te maken. Wanneer je liever onze persoonlijke service inzet zorgen wij dat het springkussen op locatie komt te staan. In dat geval verzorgen wij alles en dien je enkel te zorgen voor een stopcontact. Bij sommige grotere springkussens vragen we om een handje hulp.

Springkussens en meer spellen in de verhuur

Een springkussen huren is slechts één van de vele mogelijkheden. Wij van Partyhome zijn namelijk dé feestspecialist uit de regio met ons brede aanbod. Tenten, meubilair, glaswerk en groot aanbod in entertainment verzorgen wij complete feesten en activiteiten. Neem gerust contact met ons op en laat je verbazen door de vele mogelijkheden.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2