• Springkussen huren asten

  Prachtige springkussens en luchtkussen te huur

 • springkussen huren

  Diverse springkussens

 • funslang

  Zeskamp spelletjes

 • attractieverhuur Eindhoven

  Hoe snel ga jij over onze stormbanen?

 • attractie huren in Eindhoven

  Complete zeskamp organiseren in Deurne?

Springkussen huren in Deurne

Een springkussen huren in omgeving van Deurne? Dan bent u bij Partyhome Verhuur & Entertainment uit Deurne gelijk aan het juiste adres. Partyhome heeft een breed aanbod aan springkussens.

Diverse springkussens te huren in Deurne.

Springkussen huren met glijbaan, zonder glijbaan, groot of klein, springkussen verhuur Partyhome heeft hierin diverse soorten. Spring tussen de dolfijnen of wordt jij de nieuwe circus directeur op het springkussen circus. Zoek je liever de uitdaging op, huur dan onze topper krokodil,  stormbaan of het springkussen disco voor veel spring, dans en zing plezier!

Organiseert u binnenkort een zeskamp of zoekt u een sportieve activiteit? Dan zijn wellicht onze zeskamp spelletjes, XL games of complete zeskamp arrangementen een perfecte invulling. Voor de toppers van het moment adviseren wij u graag de Adventure Track strombaan, het sumoworstelen of wat dacht je van een portje Bubble voetbal.

Springkussen bezorgen in Deurne?

Springkussen verhuur Partyhome bezorgt de springkussens geheel op de locatie en verzorgt ook de op- en afbouw in Deurne. Deze dienst is bij de standaard springkussens volledig gratis en de transportkosten zijn € 0,00 ofwel gratis. Bij enkele springkussens heeft u ook een keuze om zelf de op- en afbouw te verzorgen, dit staat dan direct bij het springkussen vermeld.

Klanten uit Deurne aan het woord:

Onze prachtige springkussens en attracties heeft u wellicht ook al eens voorbij zien komen bij:
– Gezamenlijke horeca Deurne
– Centrummanagement Deurne
– Koningsdag, slingermarkt Deurne
– ZSV, SV Deurne, Voetbalschool 4-Skills
– en wellicht op vele feesten meer…

Sandra: 
Goede service! Alles naar wens verlopen. Prijs-kwaliteitverhouding prima. Wij komen zeker terug.
Annie: 
De kinderen hebben zich werkelijk goed geamuseerd op het springkussen. Dank voor de service en leuk dat de kinderen ook met de afbouw erbij betrokken werden!

Bekijk hier direct de springkussens