Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren in Brabant

Een springende dag beleven in Brabant? Huur dan een springkussen bij Partyhome Verhuur en Entertainment. Bij ons heb je ruime keuze uit 40 springkussens en attracties. Er is dan ook altijd een leuk springkussen wat past bij jouw gelegenheid. Zo kun je een goedkoop springkussen huren in Brabant vanaf € 50,- incl. btw. Benieuwd naar ons aanbod? Maak dan snel je keuze door op de foto te klikken.

Leuk springkussen huren in Brabant?

Voor elke doelgroep een leuk springkussen, dat is ons doel. Zo hebben we voor de formule 1 fans een op maat gemaakt springkussen formule 1. Natuurlijk zie je hier een grote formule 1 racewagen op het dak. Heb je liever een compleet speelparadijs in de achtertuin? Bekijk dan zeker eens onze multiplay springkussens. Dit zijn compacte springkussens waarin werkelijk waar alles verwerkt zit voor uren vermaak!

Heb je iets minder ruimte voor een springkussen? Géén probleem, we verhuren in Brabant ook diverse kleine springkussens. Het leuke aan dit soort springkussens is dat deze vrijwel bijna op iedere oprit kan staan. Met een compacte afmeting van 4 x 3 meter kunnen de kinderen toch flink springen! En het leuk is, je huurt dit springkussen al voor slechts € 50,- incl. btw.

Springkussens en veel meer…

Naast ons brede aanbod aan springkussens en attracties verhuren we meer. Je bent bij ons namelijk ook goed voor het huren van professionele entertainers. Zo kun je bij ons ook een clown inhuren en zelfs complete spelshows boeken voor een familiedag of vrijgezellenfeest.

Kortom: wat de gelegenheid ook is, wij maken er graag samen een feestje van! Kunnen we ook jouw wensen realiteit maken….?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2