Partyhome Verhuur en Entertainment
(157 Recensies)
Bekijk alle recensies

Sinterklaas en het corona virus

Vele feesten en evenementen zijn verplaatst of vinden helaas geen doorgang door het corona virus. Ook voor het Sinterklaas feest liggen wellicht nog diverse uitdagingen voor jou als organisator. Maar hé, uitdagingen zijn er om aan te gaan. En ja, er zijn zeker oplossingen voor een sfeervol Sinterklaas feest!

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment geven je graag enkele tips and tricks voor een sfeervol Sinterklaas feest in deze bijzondere corona tijd.

1. Meerdere Sinterklaasshows op dezelfde dag

Een van de makkelijkste keuzes is om de groep te splitsen. In dat geval verzorgen wij twee keer dezelfde Sinterklaasshow. Op deze manier kan wellicht toch iedereen het Sinterklaas feest vieren zoals gewend.

Natuurlijk kunnen we deze shows ook online aanbieden. Bekijk hiervoor een online Sinterklaasfeest organiseren. Deze mogelijkheid is speciaal voor bedrijven, verenigingen en scholen.

2. Voldoende ruimte en een ouder per gezin

Bekijk goed of je de 1,5 meter kunt waarborgen voor je collega’s. Mocht dit niet haalbaar zijn dan is het wellicht een optie om een grotere zaal te huren. Indien dit geen optie mocht zijn kun je ook een ouder per gezin toe laten. Op deze manier beperk je het aantal gasten.

Sinterklaas inhuren

3. Sinterklaas en pieten drive

Een bijzondere manier het Sinterklaas feest vieren? Het kan met onze speciale Sintdrive. Op een afgesproken tijdstip komen je collega’s langs op het bedrijf. De parkeerplaats is hier omgetoverd naar een waar Sinterklaasplein. Bijzondere Pieten, vrolijke muziek en passende decoratie. Vanuit de auto kunnen kinderen het cadeau ophalen bij de Sint wat zorgt voor een onvergetelijke ontmoeting. Benieuwd naar deze unieke mogelijkheid? Onze entertainment specialist Bart vertelt je er graag alles over, bel gerust. 0493-313087

4. Enkele wist je datjes vanuit het RIVM

-acteurs (Sint en Piet) hoeven onderling tijdens de Sinterklaasshow geen afstand te houden. Wel tot de volwassene, niet tot de kinderen t/m 12 jaar.
-kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling en tot volwassene geen afstand te houden.
-kinderen tussen 13 en 16 jaar oud hoeven onderling geen afstand te houden. Wel tot volwassene 1,5 meter.

Wens je vrijblijvend advies voor het Sinterklaas entertainment? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Het zijn bijzondere uitdagingen maar die zijn er om aan te gaan. “Uw wens is onze uitdaging”!

Dit bericht is opgesteld op 28 augustus 2020 met de toen geldende regels. Voor de actuele regels verwijzen wij je graag door naar de rijksoverheid.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2