Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Pia Piloot vliegt naar Landal

Vanaf heden mogen we met gepaste trots bekent maken dat ons concept “Pio Piloot” gaat vliegen bij Landal Greenparcs. In 2018 zal het vliegtuig van Pio Piloot landen op de vele vakantieparken in Nederland, België en Duitsland.

Pio Piloot, wie is dat?

Pio piloot is de eerste kinderpiloot die de leukste en spannendste avonturen beleefd. Met zijn vliegtuig vliegt hij de wereld rond en beleefd hij spannende avonturen. Een show waarbij een kinderdroom tot leven komt want: “wie wil er nu geen piloot worden”?

Tijdens een 60 minuut durende kindershow neemt Pio Piloot de kinderen mee op avontuur. Maar wanneer hij wil vertrekken breekt er grote paniek uit, zijn vliegtuig is namelijk stuk. Na het vinden van een mysterieuze brief breekt er grote paniek uit. Billie Boef heeft namelijk de vleugels van zijn vliegtuig meegenomen en verstopt. Enkel door actief samen te werken zullen de kinderen en Pio Piloot de vleugels van het vliegtuig terug vinden. Dit gaat gepaard met actieve opdrachten zoals goocheltrucs, dansjes en zal ook het stukje educatie zeker niet vergeten worden.

Kortom een complete mix waarbij interactie de grote rode draad heeft. Benieuwd naar de avontuurlijke mogelijkheden? Bekijk snel www.piopiloot.nl 

Pio Piloot

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2