• Helium ballonnen bestellen

    Ook partyverhuur in Meijel

  • Feestje in Meijel? Wij maken er een groot feest van.

  • Diverse tenten te huur, groot en klein

  • Zo compleet als u maar wenst

Partyverhuur Meijel

Binnenkort een bedrijfsfeest, bruiloft, communiefeest of andere reden voor een gezellig feest. Partyhome Partyverhuur & Entertainment maakt het u gemakkelijk om op elke locatie voor een geslaagd feest te zorgen. Ook in Meijel staat onze partyverhuur graag voor u klaar.

Krukken, statafels, vitrinekoelkast, verwarming, tenten, partytent, springkussens en veel meer is te huren in Meijel. De partyverhuur spullen zijn bij Partyhome op te halen of door ons te laten bezorgen, in alle opzichten staan uw wensen volledig centraal. Bekijk direct onze prijslijst of geeft uw bestelling door via onze bestellijst. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Daarnaast hebben we ook een breed aanbod in entertainment en arrangementen zoals een zeskamp en diverse leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest. Ook een prachtige ballonnenboog of ballonpilaar hoort bij deze vele mogelijkheden.

Met onze website geven wij u veelal een concept idee van de vele mogelijkheden. Graag gaan we met u rond de tafel zodat we het geen wat u wilt kunnen omzetten naar realiteit. Ieder feest, evenement of activiteit is namelijk uniek, daarom horen wij graag wat u nu echt wilt. Het is immers uw feest in Meijel wat een succes moet gaan worden!