Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Meijel

Binnenkort een verjaardagsfeest, communiefeest, bedrijfsfeest of heb je gewoon zin om goed te feesten? Dan hebben wij van Partyverhuur Meijel daarvoor alles in huis. Van tent, tafel, stoel tot complete kroeg op locatie. Wat je wensen ook zijn, wij zetten deze graag om in werkelijkheid!

Altijd feest met partyverhuur Meijel

Laten we ons eerst even voorstellen! Wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment, hét verhuurbedrijf bij uitstek. Onze missie is duidelijk, met persoonlijk advies jouw wensen omzetten in realiteit. Of je nu één koelkast zoekt of een compleet feest wilt uitbesteden? Met ons enthousiast team staan we voor je klaar.

Vele honderden klanten in de regio Meijel gingen je al voor, bekijk anders eens onze prachtige referenties. Wij zijn er meer dan trots op!

Ook een springkussen huren in Meijel is mogelijk!

Naast ons brede assortiment in partyverhuur zijn we één van de grootste attractieverhuurder in de regio. Zo kun je al een springkussen huren in Meijel vanaf € 50,- incl. btw. Daarnaast kun je bij ons ook een stormbaan huren, rodeostier of spetterende waterattractie. Deze attracties zijn bij ons op te halen in Deurne of door ons te laten bezorgen in Meijel en omgeving. In alle gevallen staan jouw wensen voorop.

Clown, goochelaar en opblaasbare Sarah en Abraham poppen

Naast ons verhuur aanbod is het “feest” plaatje nog niet rond. Wij hebben namelijk vele professionele entertainers die jong en oud weten te verrassen. Zo kun je bij ons een clown huren maar ook een spelshow zoals: Jongens Vs Meisjes.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2