Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Liessel

Is het tijd voor een feestje in de Peel? Bij partyverhuur Liessel ben je dan altijd aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk alles voor een geslaagd feestje thuis. Maar daarnaast verzorgen we ook buurtfeestjes, kinderfeestjes tot complete bruiloft of bedrijfsfeest.

Feestje organiseren met partyverhuur Liessel

Wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment uit Deurne, aangenaam. Met ons enthousiast team verzorgen we jaarlijks vele feesten en evenementen in en rondom De Peel. Zo kun je bij ons een grote koelkast huren, statafels, krukken, partytenten etc. etc.

Enkele populaire producten zijn:

Feestje thuis in de Peel?

Naast al het meubilair doen wij ook in partytentverhuur. Hierin hebben we standaard feesttenten maar ook onze grootste trots: opblaasbare tenten. Wij zijn in staat om in 15 minuten een kroeg in je achtertuin te plaatsen. Met onze opblaas kroeg is het direct al feest want dit is géén standaard partytent. Natuurlijk richten we de opblaasbare tent helemaal in naar wens zodat jij onbezorgd kunt feesten!

 

Ook springkussens, feestpoppen en entertainment

Als feestspecialist weten wij precies wat er allemaal nodig is voor een geslaagd feest. Daarom hebben wij ons naast het partyverhuur gespecialiseerd in entertainment. Hierin hebben we een zéér breed aanbod zowel voor volwassene als kinderen. Laat je verbazen en bekijk gerust het aanbod van clowns tot goochelaar en van Sinterklaas tot een quiz op locatie.

Ook voor springkussens en attracties ben je bij ons helemaal goed. Met ruim 50 attracties zijn we één van de grote attractieverhuurder uit de regio. Deze variëren van stormbaan tot opblaasbare buikschuifbaan. De keuze is reuze!

“Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2