Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Lierop

Tijd voor een feestje? Dan ben je bij partyverhuur Lierop helemaal aan het juiste adres. Wij verhuren alles voor een feestje thuis.

Feestje organiseren met partyverhuur Lierop

Eerst: “Wie is partyverhuur Lierop”? Wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment uit Deurne, aangenaam. Met ons enthousiast team verzorgen we jaarlijks vele feesten en evenementen in de regio Deurne, Asten, Someren en Helmond. Je kunt bij ons statafels huren, een extra koelkast voor je verjaardag tot zelfs een unieke kroeg op locatie!

Enkele populaire producten zijn:

Ook een springkussen, Abraham pop en opblaasbare Sarah poppen!

Wanneer je denkt dat we alleen standaard feest benodigdheden verhuren heb je het goed mis. Wij van Partyhome hebben namelijk alles voor een gezellig feestje.  Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan springkussens en attracties. Maar kun je bij ons ook een Sarah pop huren. Hierbij hebben we de meeste keuze van de regio!

Maar dan zijn we er nog niet, we hebben ook een veelzijdig aanbod in entertainment. Zo kun je een ballonnenclown huren voor een kinderfeest of evenement en verzorgen we complete kindershows. Voor volwassene is een quiz op locatie erg succesvol. Hierin hebben we diverse leuke spelshows.

“Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2