Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Deurne

Op zoek naar enkele statafels, een kruk, koelkast, tent of een compleet verzorgt feest huren in Deurne? Partyverhuur Deurne haalt alles uit de kast om van jouw feest of activiteit een knallend succes te maken. Ook voor een personeelsfeest, bruiloft en open dag zit je bij ons helemaal goed.

Feest organiseren met partyverhuur Deurne

Laten we ons even voorstellen, wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment! Met ons enthousiast team verzorgen we jaarlijks honderden feesten met groot succes. Ruim 350 klanten beoordelen onze service met rapportcijfer 8,5, daar zijn we trots op!

Of het nu om een extra koelkast gaat voor je verjaardag, een compleet bedrijfsfeest of bruiloft wilt organiseren? Wat je wens ook is, wij maken deze met plezier werkelijkheid. “jij de wens, wij de uitdaging”!

Ook springkussens, entertainment en meer verhuur in Deurne

Naast ons ruime aanbod in partyverhuur gaan wij nog een stapje verder. We hebben namelijk een erg ruim aanbod in springkussens en attracties. Van een klein springkussen tot rodeostier en van een stormbaan tot zeskamp spelletjes. Voor elke doelgroep hebben we een leuke attractie in huis.

Ook entertainment is onze specialisatie! Voor kinderen hebben we doldwaze clowns en goochelaars. Volwassene kunnen rekenen op een spetterende quiz op locatie. Daarnaast verzorgen we veel winkelcentrum promotie door heel Nederland en België.

Laat ons je wensen horen, wij maken ze realiteit! “Jouw wens is onze Uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2