Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Partyverhuur Asten

Een feestje organiseren in Asten? Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment verzorgen vele feestjes met ons aanbod in partyverhuur Asten. Wat de gelegenheid ook is, wij hebben vrijwel alles in huis voor een fantastisch feestje thuis.

Feestje thuis organiseren in Asten

Zoals gezegd hebben wij werkelijk alles in de verhuur voor een feestje thuis. Of je nu een grote koelkast zoekt voor je verjaardag, een extra statafel of een compleet feest wilt uitbesteden. Wij verzorgen jouw feestje in Asten met persoonlijke Touch. Jij de wens, wij de uitdaging!

Van bloementuin naar FEEST in de tuin!

Een feest in de tuin is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Zeg nu zelf, feesten in je eigen tuin is toch veel leuker dan in een feestzaal? Lekker je eigen regels, eigen tijden en precies zoals jij het wilt. Daarom zeggen wij: “van bloemen-tuin naar feest-tuin”.

Naast een feest in eigen tuin verzorgen we ook een bedrijfsfeest of bruiloft. In alle gevallen zetten we jouw wensen met plezier om in realiteit.

Meer dan alleen de verhuur in Asten

Naast ons brede aanbod partyverhuur hebben wij van Partyhome Verhuur en Entertainment meer. Je kunt bij ons namelijk ook een springkussen huren in Asten. Met ruim 50 verschillende springkussens en attracties zijn we ook een van de grootste attractieverhuurder van de regio.

Of dat nog niet genoeg is verzorgen we ook entertainment in het breedste zin van het woord. Voor volwassene hebben we een spetterende quiz op locatie zoals: Ik hou van Holland, Jongens Vs Meisjes en Pub Games. Voor de kinderen hebben we doldwaze clowns en goochelaars.

Neem vrijblijvend eens contact op met een van onze feestexperts. We denken graag met je mee om er een fantastisch feest van te maken in Asten. 0493-313087

“Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2