Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerst- / Nieuwjaarsborrel

Ben jij aan de beurt om voor een sfeervolle Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel te zorgen? Dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat je dit jaar voor een nog grotere uitdaging staat. Het lijkt erop dat COVID-19 helaas wederom roet in de borrel gaat gooien. Maar niet getreurd, ook dan weten wij je te verbazen met tal van leuke alternatieven!

Onderstaand geven we je dan ook met plezier enkele tips om toch te zorgen voor een geslaagde Kerstborrel. Want je wil je werknemers of collega’s toch niet in de kou laten staan…?

Sfeervolle Kerst Drive Thru

Een van de vele sfeervolle mogelijkheden is een Kerstborrel in de vorm van een Drive Thru. Stel je eens voor dat je komt aanrijden met je auto en een sfeervol parcours gaat afleggen. Bij ontvangst krijg je een warme kop chocolademelk met slagroom of glühwein. Natuurlijk met een lekker stukje Kerstbrood of bijvoorbeeld verse gebakken poffertjes. Vervolgens rijd je door en kom je terecht bij een groot scherm, op dit scherm zal de directie een woordje doen. Onder het genot van het drankje is er dus altijd een persoonlijk momentje. Vervolgens zal de weg vervolgd worden in het sfeervolle parcours met als einde natuurlijk de uitreiking van het kerstpakket.

De Drive Thru kunnen we volledig aankleden naar wens door middel van tenten, marktkramen, Kerstbomen maar kan ook dwars door de bedrijfshal heen. Als jij het kunt verzinnen, kunnen wij het maken: “Jouw wens is onze Uitdaging“.

 

Entertainment bij de Kerstborrel

Entertainment is een breed woord en ook écht een onmisbare factor. Het begint al bij de muziek die je gebruikt tijdens de borrel. Probeer deze goed af te stemmen op de groep om direct de juiste stemming te maken.

Daarnaast kunnen we diverse soorten entertainment inzetten. Wat dacht je van een rondlopende Kerstman of een Dickens Koor? Zeer herkenbaar kerstentertainment wat zeker niet weg te denken is bij een Kerstborrel. Maar ook een DJ of rondlopende goochelaar kan op afstand de juiste snaar raken tijdens de Kerstborrel.

Hulp nodig bij het organiseren van een Kerstborrel?

Wens je graag vrijblijvend advies of ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. In ruim 10 jaar tijd verzorgden we al vele Kerstborrels en sinds 2 jaar mogen we ook wel zeggen dat een Drive Thru een specialisatie geworden is. Onze experts vertellen je graag de mogelijkheden zolang jij de wensen maar duidelijk hebt. We zeggen bij Partyhome niet voor niets: “Jouw wens is onze Uitdaging”!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2