Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaasfiguren

Wil jij vader, moeder, vriend(in) of collega goed in het zonnetje zetten? Bij ons kun je vele verschillende opblaasfiguren huren voor uiteenlopende doeleindes. Zo is een opblaasfiguur 50 jaar zéér populair, maar komen ook de leeftijden 25, 30 en 40 jaar steeds vaker voor. Wij maken hiervoor een splitsing tussen een Abraham pop en Sarah pop. Klik op de onderstaande foto voor het opblaasfiguur wat jij zoekt.

Abraham 50 jaar opblaasfiguur

Heb je een toekomstige 50 jaar Abraham? Dan wil je hem natuurlijk flink kunnen verrassen voor zijn verjaardag. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben hiervoor diverse leuke opblaasfiguren. Lekker ludiek als het moet en misschien net over het randje als het even kan. Met ons motto: “Voor iedere jarige job een passende opblaaspop”, hebben we écht genoeg keuze. Zo kun je de Ouwe Lul pop huren als je iets zoekt wat lekker op het randje is. Voor de handige harries hebben we de Abraham pop bouwvakker en voor iemand die van een lekker potje bier houd is de Abraham op bierglas erg succesvol. Bekijk al onze Abraham poppen op onze website, er is altijd een leuke op voorraad.

Opblaasfiguren 50 jaar Sarah

Natuurlijk hebben we ook vele opblaasfiguren voor de 50 jarige Sarah. Geheel passend bij een beroep zoals de Sarah pop verpleegster of onze nieuwe Sarah pop Kapster. Natuurlijk hebben we ook een ruim aanbod aan diverse andere 50 jaar Sarah poppen. Bekijk ze allemaal of bel ons gerust, onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar hoor.

Is je vriendin, moeder of collega nog géén 50 jaar? Ook dan zijn onze opblaasfiguren altijd passend te maken. We kunnen namelijk iedere leeftijd plaatsen op het opblaasfiguur. Laat ons de leeftijd weten, dan doen wij de rest.

Opblaasfiguren per post thuisbezorgd

Ben je nu niet woonachtig in Brabant is is de afstand te groot? Géén probleem, wij versturen onze opblaasfiguren door heel Nederland. Door een samenwerking met een koerier speelt afstand geen rol meer. In alle gevallen zorgen we dat je het opblaasfiguur minimaal 1 dag voor het feest in huis hebt. Na afloop mag je het pakket inleveren bij 1 van de 3.000 inleverpunten bij jou in de regio.

opblaasfiguren huren

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2