Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Koningsspelen gaan door

Yes, je leest het goed, de Koningsspelen gaan dit jaar door. Deze 9de editie zal wel in aangepaste vorm gaan plaatsvinden, maar er kan weer feest gevierd worden door alle kinderen in het basisonderwijs. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben alle ins en outs op een rijtje gezet om jouw te helpen bij het organiseren van deze Koningsspelen. Zo kunnen we de Koningsspelen van 2021 samen tot een succes brengen.

Koningsspelen op school, lekker sportief

Dat de Koningsspelen dit jaar in aangepaste vorm zullen plaats vinden staat vast. Maar hé, dat het door gaat is al een feest. Op 23 april 2021 zullen dit jaar dan ook de Koningsspelen gaan plaatsvinden. Deze dag bestaat uit allerlei sportieve activiteiten die scholen zelf mogen invullen. Normaal wordt deze sportieve dag geopend met een gezamenlijk Koningsontbijt. Maar gezien de onzekere tijd is dit van de agenda gehaald. Gezamenlijk ontbijten op school met zoveel kinderen is gezien de huidige situatie niet wenselijk.

Zijn jouw activiteiten op school al aangemeld bij de organisatie van de Koningsspelen? Via de website van de Koningsspelen krijg je alle informatie en kun je ook een handige toolkit downloaden. Dit helpt je wellicht bij het organiseren van de koningsspelen op school.

Koningsspelen organiseren met Partyhome

Een sportieve ochtend organiseren voor de kinderen? Daar weten wij bij Partyhome Verhuur en Entertainment wel raad mee. Al diverse jaren ondersteunen we scholen in de regio bij het organiseren van de Koningsspelen. Als professionele attractieverhuurder hebben we een breed assortiment passend bij ieder budget. Zo kun je al een springkussen huren vanaf € 50,- incl. btw. Maar hebben we ook vele zeskamp spelletjes of dagen we je uit met een stormbaan huren. Deze variëren van 9 meter tot maar liefst 100 meter lang!

Vrijblijvend advies voor de Koningsspelen?

Wens je advies over spellen en activiteiten voor de Koningsspelen? Ons enthousiaste team staat met plezier voor je klaar. Jaarlijks verzorgen we vele activiteiten en weten dan ook precies wat kinderen leuk vinden. Vanzelfsprekend staan jouw wensen altijd voorop onder ons veel besproken motto: “Jouw wens is onze uitdaging”. Daag ons dan ook gerust uit, wij maken die uitdaging werkelijkheid!

Neem contact op

Koningsspelen organiseren 2021

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2