Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kinderentertainment

Kinderentertainment, het is een breed woord. Jaren geleden zijn we als hobby begonnen met een clown op een kinderfeestje. Inmiddels is dat uitgegroeid naar een professioneel entertainment en verhuurbedrijf. Aangenaam, wij zijn Partyhome Verhuur en Entertainment. Wij weten alles over kinderentertainment inhuren.

Veel mogelijkheden in kinderentertainment

Entertainment voor kinderen huren kan op verschillende manieren. Zo kun je een clown huren voor een kinderfeest, een ballonartiest inhuren of een schminkster die alles weet over kinderschminken. Onze professionele entertainers weten precies wat kinderen leuk vinden. Zo kun je ook een springkussen huren of grote reuze spelletjes voor uren vermaak.

Ook voor seizoensentertainment zit je bij ons helemaal goed. Zo verzorgen we jaarlijks interactieve sinterklaasshows en kun je ook een Kerstman huren voor uiteenlopende activiteiten. Kortom, kinder entertainment is veelzijdig. Neem dan ook gerust en vrijblijvend contact met ons op, onze entertainment specialisten helpen je graag! Bel gerust naar +31(0)493-313087

Clown huren als kinderentertainment

Het bekendste kinderentertainment om te huren zijn toch wel de clowns. Met de grappen en grollen zit het wel goed, wij doen er namelijk alles aan om de kinderen een lach op het gezicht te toveren. Of het nu om een goochelclown, ballonnenclown of schminkclown gaat. De kinderen worden hoe dan ook goed verrast!

Spetterende kindershows in Nederland en België

Ja, je lees het goed! Naast Nederland verzorgen we ook regelmatig divers kinder entertainment op locatie in België. Zo staan we regelmatig met onze kindershows op recreatieparken en grotere evenementen. Ook een prachtige vorm van entertainment voor grote groepen kinderen.

Bekende kinderacts van TV als kinder entertainment

Naast onze eigen kinderacts verzorgen we ook bekende tv acts. Al deze bekende kinderhelden zijn bijna dagelijks op tv of YouTube te bekijken. Zo kun je bij ons het bekendste klus duo Buurman en Buurman huren maar ook Bing van Zeppelin of razend populair op RTL Telekids: De BiBa boerderij. Bekijk deze en andere en boek daarmee een grote publiekstrekker op jouw evenement!

Bekend van TV

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2