Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kinderentertainment tijdens carnaval

Carnaval is voor velen al jaren het feest van het jaar. Gezelligheid, verkleden, hossen en feesten zijn dan ook de woorden voor carnaval. Maar denk je ook aan de kinderen tijdens dit carnavalsfeest? Partyhome Verhuur & Entertainment geeft je graag wat tips en mogelijkheden.

Clown huren voor carnaval

Een clown is vaak een goede tip voor carnaval. Dit kan een schminkclown, ballonnenclown of clown met kindershow zijn, het is maar net wat bij uw carnavalsfeest past. Belangrijk om te weten is hoeveel kinderen je verwacht tijdens het kinderbal. Afhankelijk van het aantal kinderen kunnen bepaalde clowns erg leuk zijn, sommige ook weer minder geschikt. Bij een grote groep kinderen is een kindershow in de meeste gevallen de perfect invulling. Dit is een centrale show waarbij alle kinderen tegelijkertijd kunnen genieten van een grappige clown of goochelaar.

Clown huren

 

Carnaval met leuke spelletjes, ook voor volwassene!

Kinderen zelf laten ontdekken en spelen is vaak het doel wanneer je spellen wilt huren. Partyhome heeft een breed assortiment aan XL games en springkussens en attracties. Dit van sjoelbak, mega Lego blokken, springkussen, opblaasbare glijbaan tot rodeostier.

Op maat passend bij uw carnavalsfeest maken we graag een programma op maat.

 

Tips voor uw carnavalsfeest

U wilt graag even sparren wat het beste bij uw carnavalsfeest past? Bel of mail ons dan gerust, samen moeten we er immers een succes van maken. Onze carnaval specialisten Bart en Melanie staan graag voor je klaar, contact ze nu.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2