Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Halve Sarah

Retteketet retteketet waar is die jarige Jet. Een jarige Jet flink in het zonnetje zetten dat is bij Partyhome Verhuur en Entertainment geen enkel probleem. Versieren bij dames die 50 jaar worden wordt al vaak gedaan met een zelf gemaakte Sarah pop ,maar bij Partyhome kun je ook een opblaasbare feestpop huren. Zo ben je in een handomdraai klaar en kan het echte feest beginnen. Door de corona zijn veel feesten afgeblazen en mochten verjaardag feesten niet door gaan. Des te leuker om de dames te verwennen met een grote eyecatcher voor in de tuin. Want jarig zijn is toch iets wat door iedereen gezien mag worden.

Bekijk alle Sarah poppen

Halve Sarah pop huren, ruime keuze

Ons assortiment hebben we flink uitgebreid met feestpoppen die je in kunt huren voor een halve Sarah die dus 25 jaar jong wordt. Hoe gezellig is dat? Een halve Sarah versiering in de tuin zodat iedereen ziet waar die jarige Jet woont. Een Sarah pop huren kan in alle maten en kleuren en door vele verschillende thema’s zit er altijd wel een passende bij voor de jarige Jet. Zelf een halve Sarah maken en gecombineerd met een Sarah pop inhuren dan is het feest compleet. We hebben poppen voor de echte oma’s onder ons, maar voor de halve Sarah hebben we ook wat jonger uitziende poppen. Wat denk je van Sarah boerin die in het dagelijkse leven met de koeien of varkens werkt. Of is de Sarah een echte partychick kun je kiezen voor de Sarah feest. Is ze zo sportief en altijd in de sportschool te vinden past de Sarah pop fitness uitstekend erbij. Voor elke leeftijd zit er wel wat bij , zo kun je voor een 18 jarige kiezen voor de opblaasbare bierpul of het feestvarken wat van elke leeftijd is te voorzien.

De halve Sarah pop versturen of zelf ophalen

Alle popen en objecten zijn zelf op te halen, want ze zitten in een compacte transporttas en zijn super makkelijk zelf op te zetten. Dit leggen we je uit met het ophalen, maar is ook te zien middels de duidelijke introductie filmpjes. Woon je zelf niet in de regio, zeker niet getreurd want sinds kort versturen we de poppen ook door heel Nederland. Je kunt ze dan thuis ontvangen of bij een dichts bijzijnde PostNL punt. Met een retour bon die je via de mail toegestuurd krijgt, kun je het complete pakket weer kosteloos terug sturen. Een halve Sarah huren is dus mogelijk van Maastricht tot Groningen en van Den Haag tot in Enschede. Wij laten door heel Nederland de gezelligheid van Brabant voelen en zien door deze landelijke levering.

Een 50 jarige Sarah, een Sweet 16 feestje of een halve Sarah pop huren, wij van Partyhome Verhuur en Entertainment staan graag voor jullie klaar om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor deze jarig Jet. Ons motto is niet voor niets “Jouw wens is onze uitdaging’ Dus bekijk onze site voor wat er mogelijk is en mocht je nog vragen hebben geef gerust een belletje en ons enthousiast team staat klaar om jullie verder te helpen!

Abraham poppen

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2