Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Familiedag organiseren

Dit jaar uitgeloot om uw familiedag te organiseren? Een dag waarbij u de gehele familie bij elkaar brengt? Graag helpen wij u met het organiseren hiervan, dit met enkele tips. Lees het allemaal hieronder…

Datum en locatie van de familiedag

Vele families hebben standaard een vaste datum waarop de familiedag georganiseerd wordt. Mocht dit niet het geval zijn dan is het belangrijk om te bekijken wanneer iedereen beschikbaar is, let op dit kan een hele klus zijn. Een goede tip hierbij is een online datumprikker.

Wanneer u een datum gevonden heeft is een geschikte locatie stap twee. Dit kan bij u thuis zijn, of een externe locatie. In alle gevallen is het goed om te kijken wat bij uw familie past.

familiedag

Catering, activiteiten en meer

Nadat de datum en locatie bepaald zijn gaat u de invulling van de familiedag bekijken. U zoekt leuke activiteiten of arrangementen om te doen en organiseert het bekende “natje en droogje”. Indien u een externe locatie heeft kunt u in de meeste gevallen daar ook de catering bij regelen.

Indien u kiest om de familiedag thuis te organiseren dient u zelf de catering te verzorgen. In dat geval behoort het inschakelen van een partyservice of cateraar tot de mogelijkheden.

Uitnodigingen versturen

Misschien wel hét belangrijkste voor uw familiedag; iedereen uitnodigen. Het is daarom belangrijk dat u een lijst opstelt van genodigden: de personen die u wilt uitnodigen voor uw familiedag. Maak een mooie uitnodiging en zet daarop alle informatie zoals de datum, tijdstip, locatie en eventuele benodigdheden die de familieleden mee moeten nemen. Verstuur de uitnodigingen vervolgens zo snel mogelijk zodat iedereen tijdig op de hoogte is van de familiedag. Op deze manier kan iedereen deze datum vast zetten.

Partyhome ondersteunt u graag bij de familiedag

Een familiedag die anders is dan anders, een dag die er eindelijk eens uit springt? Partyhome Verhuur en Entertainment ondersteunt u graag met het organiseren van de familiedag. Met ruime kennis en ervaring weet Partyhome u met passie en plezier te ondersteunen. Dit kan zijn met het verzorgen van passend entertainment, springkussens en attracties maar ook het ontzorgen in partyverhuur.

Partyhome heeft alles in huis voor een geslaagde familiedag. Neem gerust en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Laat uw wensen horen, we maken ze graag realiteit met passie en plezier!

Uw wens is onze uitdaging

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2