Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Glittertattoo

€100,00 excl. btw (€109,00 incl. btw)
Kenmerken
KLEURRIJK HUIDVRIENDELIJK CREATIEF

Een tattoo die er wel vanaf gaat? Kies dan een leuke en bovenal kleurrijke glitter tattoo. Wij verzorgen de glitter tattoo stand op iedere locatie die je maar wenst. Van een festival tot kinderfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos met onze creatieve medewerkers!

Glittertattoo stand huren, hoe werkt het

Een glittertatto maken wij met speciale huidvriendelijke lijm. Nadat je een ontwerp hebt uitgekozen gaan we zorgen dat deze mooi op je arm, been of…. gezet wordt. We hebben diverse ontwerpen bij ons, de keuze hierin is reuze. Vervolgens gaan we het ontwerp aanbrengen op de huid samen met de lijm en gaan deze met glitters in kleuren. Natuurlijk mag je de kleur van je tattoo helemaal zelf bepalen.

Leuke weetjes rondom Glittertattoo’s
*Huidvriendelijk
*Blijft gemiddeld 3 tot 5 dagen zitten
*We kunnen zelfs logo’s maken
*Met baby olie is de tattoo snel verdwenen

Natuurlijk kunnen we de gehele tattoo stand in thema maken. Sinterklaas en Kerst zijn hiervoor enkele veel voorkomende voorbeelden. Met passende muziek op de achtergrond zorgen we voor een glinsterend effect!

Diverse mogelijkheden in entertainment

Entertainment is een breed begrip en daar weten wij bij Partyhome Verhuur en Entertainment alles van. Naast deze populaire glittertattoo stand kun je bij ons ook een schminkclown huren of maak een combinatie met een ballonnenclown. Zo is Clown Daantje van alle markten thuis en kan ze beide verzorgen. Vraag gerust naar deze leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje!

Natuurlijk kunnen we het uiterlijk van onze glitter tattoo’s helemaal aanpassen. Zo staan we regelmatig op festivals en evenementen voor jeugd en volwassene.

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur vanaf 2 uurtjes
Elk volgend uur €45,- excl. btw (€49,05 incl. btw)
Speelruimte 4 x 3 x 2,5 mtr. (lxbxh)

Myra

Deurne

De kinderen hebben de hele middag gesprongen. En die krokodillenbek bleef toch echt wel leuk. Duiken springen ravotten glijen maar vooral lachen en ge...

  • Assortiment: 5
  • Prijs en kwaliteit: 5
  • Communicatie: 5
  • Bereikbaarheid: 5
  • Advies en klantgericht: 5
  • Klantvriendelijk: 5
  • Medewerkers: 5
  • Gemiddelde: 5