Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown op kinderfeestje

€146,79 excl. btw (€160,00 incl. btw)
Kenmerken
HUMOR INTERACTIEF MAGISCH

Een clown op kinderfeestje huren? Deze doldwaze clown denkt te kunnen goochelen, maar of dat nou wel allemaal goed gaat. Een leuke show vol met doldwaze goocheltrucs en kleurrijke ballonnen.

Doldwaze clown op kinderfeestje!

Met deze clown op je kinderfeestje weet je het nooit. Hij denkt te kunnen goochelen maar bijna alles loopt in de soep. Konijntjes die spoorloos verdwenen zijn, tekeningen die géén tekeningen meer zijn en zelfs de ballonnen vliegen je letterlijk om de oren. Hopelijk lukt het de kinderen om deze clown een handje te helpen!

Een leuk en bovenal interactief programma waarbij de jarige job goed in het zonnetje gezegd zal worden. Kinderen ervaren dat ze zelf echt kunnen goochelen, zolang ze maar blijven samenwerken. Als grande finale maakt deze clown voor iedereen een leuk ballonfiguurtje. Voor de jarige wacht er een extra groot ballonfiguur met daarbij nog een extra cadeautje.

Kortom met deze clown op je kinderfeestje wordt het lachen, gieren en brullen.

Meer ideeën voor een kinderfeest

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben diverse leuke mogelijkheden voor een kinderfeestje. Naast het huren van een clown kun je ook een goedkoop springkussen huren. Het circus springkussen is hiervoor een van de meest gehuurde springkussens. Maar ook goochelaar huren op een kinderfeestje is mogelijk! Een goochelaar inhuren is mogelijk met dezelfde show, echter dan een ander magisch jasje!

Vermelde prijzen gelden van maandag t/m vrijdagmiddag voor particulieren kinderfeestjes tot 15 kinderen. Andere dagen mogelijk vanaf €250,-

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45 p. km.
Tijdsduur vanaf 60 minuten
Ieder volgend half uur €30,-
Leeftijd 4 tot 8 jaar
Speelruimte 4 x 3 mtr. (lxb)

M

Vlierden
  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 9
  • Communicatie: 9
  • Bereikbaarheid: 9
  • Advies en klantgericht: 9
  • Klantvriendelijk: 9
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 9.1