Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Dé snowglobe, nieuw en uniek product

Wie heeft er nu geen klein sneeuwbolletje in huis? Een glazenbolletje wat je mag schudden waarna het gaat sneeuwen. Vanaf nu is dit kleine sneeuwbolletje te huren in een grote opblaasbare vorm, ofwel een snowglobe. Een levensgrote snowglobe waarin het spontaan begint te sneeuwen wanneer je ook maar 1 stap in deze snowglobe zet.

Verschillende soorten snow globes

We beschikken over verschillende soorten snowglobes, ieder met een eigen thema en verhaal. Wat dacht je van een sfeervolle snowglobe geheel in kerststijl, candyland of de unieke Loveglobe? Allemaal hebben ze exclusieve mogelijkheden om te zorgen voor een sfeervolle invulling.

 

Snowglobe volledig personaliseren

Wil je op een unieke manier onder de aandacht komen bij jouw toekomstige klanten? Een enorme boost op het social media zoals facebook, twitter, tiktok en instagram? Dan is een snowglobe uitermate geschikt voor jouw actie of product. Met een van de snowglobes verspreid jouw merk zich als een wervelwind op het internet. En dat uiteindelijk nog gratis ook!

Zo hebben we al voor diverse grote en kleine bedrijven een snowglobe op maat mogen leveren. NS, Coca Cola, Jack and Jones en vele andere zijn te bekijken in onze sfeerimpressie.

✓ Volledig te personaliseren
✓ Zéér sfeervol
✓ Unieke beleving voor jong en oud

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en tijd voor een leuke boost? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we jouw wensen kunnen gaan omzetten naar realiteit. Of bezoek de speciale website www.snow-globe.nl

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2