Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Venlo

Een clown huren in Venlo? Dan ben je bij Partyhome Verhuur en Entertainment direct aan het juiste adres. Wij verzorgen jaarlijks bij vele kinderen een grote brede glimlach op het gezicht. Wat begon met een hobby is uitgelopen tot een volwaardig entertainmentbedrijf!

Clown huren in Venlo met vele mogelijkheden

Wat de gelegenheid ook is, bij ons huur je een clown met succes. Van kinderfeestje tot groot evenement met veel kinderen. Wij weten de kinderen te verrassen met een grote brede glimlach. Bekijk gerust eens de meest geboekte mogelijkheden van Venlo. Vanzelfsprekend zijn er nog veel meer mogelijkheden rondom een clown huren. Laat je wensen dan ook gerust horen, we verzorgen regelmatig clownacts op maat!

Ballonnenclown of clown op kinderfeest in Venlo

Een clown op kinderfeestje thuis is in Venlo een van de meest geboekte optie. Dit is een prachtig en bovenal interactief programma waarbij de jarig job eens goed in het zonnetje gezet zal worden. Konijnen verdwijnen en verschijnen, magische goochelstokken en de vonken spatten er letterlijk vanaf. Als grote klapper ontvangt iedereen na afloop een leuk ballonfiguur voor thuis. Géén standaard ballonnetje maar ware balloncreaties voor iedereen. Een Minion, aap in een palmboom, feestkroon of wie weet wel jezelf van ballonnen? Je merkt het al, deze clown is een professionele clown en speciaal voor kinderen! Je kunt ook een clown huren samen met een springkussen of attractie.

Nog niet overtuigd? Bekijk en lees gerust onze honderden referenties.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2