Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Gemert

Een leuke, gezellig en vrolijke clown huren in het gezellige Gemert? Dan heten we je van harte welkom bij Partyhome Verhuur en Entertainment. Bij ons kun je voor uiteenlopende activiteiten een professionele clown huren. Braderie, kinderfeestje, bruiloft, evenement of verjaardag? Onze clowns zorgen voor een brede glimlach.

Wat als hobby begon met Clown Dico is uitgelopen tot volwaardig verhuur en entertainmentbedrijf.

Een clown huren in Gemert is veelzijdig

Of je nu een clown wilt huren in Gemert, Bakel, Handel of in de regio Uden. Een clown inhuren kan op diverse manieren, elke clown heeft namelijk zijn eigen specialiteit! Zo is kinderschminken erg populair. Onze schminkclown zal in dat geval de kinderen prachtig schminken in een dieren of zijn of haar grote kinderheld. Ook stoere glitter tattoo’s zijn daarbij mogelijk. De 2de populairste clown in Gemert is: een clown op kinderfeest. Deze clown heeft een veelzijdig programma waarbij de jarig job groots in het zonnetje gezet wordt. Spetterende goocheltrucs en voor iedereen een prachtig ballonfiguur.

Ballonnenclown, clown op kinderfeest en meer clowns!

Bovenstaande heb je de veelzijdigheid kunnen bekijken, maar dan zijn we er nog niet. Regelmatig verzorgen we een clown act op maat. Zo verzorgde we als “piloot” voor vele ballonfiguren bij KLM en schreven we een kindershow op maat voor Haribo Nederland. Maar ook voor scholen schrijven we regelmatig een interactieve show voor bijvoorbeeld de kinderboekenweek. Laat ons je wensen horen, dan maken wij deze realiteit!

“Jouw wens is onze Uitdaging”!

 

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2