Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Breda

Een clown huren in Breda is bij Partyhome Verhuur en Entertainment altijd succesvol. Wij hebben namelijk diverse professionele clowns die kinderen een lach op het gezicht toveren.

Clown in Breda; ludiek en magisch!

Van ballonnenclown tot schminkclown, wij verrassen de kinderen. Ook voor kinderfeestjes hebben wij een leuk pakket. Een clown voor kinderfeestje thuis is namelijk erg populair in Breda. Tijdens het programma zal de jarige job natuurlijk flink in het zonnetje gezet worden. Ludieke goocheltrucs en kleurrijke ballonfiguren voor iedereen.

Wanneer je grote groepen kinderen verwacht kun je ook een te gekke kindershow boeken. In dat geval boek je een grote podiumshow voor carnaval bijvoorbeeld. Maar ook een voorprogramma voor Sinterklaas is een veel geboekte mogelijkheid. Dit kunnen we uitbreiden met een complete Sinterklaas show op locatie.

Ruime keuze in Breda

Naast ons aanbod in clowns hebben wij een divers aanbod in entertainment. Zo kun je de kinderen ook laten genieten van leuke kindershows, een springkussen huren of hele leuke spelletjes huren. In alle gevallen weten we precies hoe we een grote glimlach kunnen bezorgen bij de kids.

Benieuwd wat andere van onze persoonlijke service vinden? Bekijk alle reviews en laat je verbazen! Honderden klanten gingen je al voor.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2