Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Burendag 2019

Op zaterdag 28 september 2019 is het weer zover; dé jaarlijkse burendag. De jaarlijkse dag waarbij u samen met de buren zich inzet voor de wijk en elkaar. Maar wist u dat dit prachtige initiatief landelijk wordt ondersteunt? U kunt uw activiteit aanmelden vanaf juni 2019 en daarmee tot €400,- budget ontvangen.

Wat is burendag precies?

Burendag is een jaarlijks terugkomend feest welk iedere 4e zaterdag van september gehouden wordt. Het is een dag waarop mensen in de buurt elkaar extra helpen. Dit kunnen persoonlijke dingen zijn; zoals het onderhoud in de tuin, maar ook voor de gehele buurt. Wat dacht u van het opknappen van het speelveldje, of het zwerfafval opruimen?

Burendag organiseren voor uw buurt

Wilt u dit jaar iets goeds doen voor uw buren en/of de directe buurt? Dan kunt u uw activiteit gratis aanmelden via de website van “Burendag 2019”. In dat geval krijgt u een leuk feestpakket toegestuurd indien u de activiteit aanmeld vóór 1 september 2019.

Naast dit feestpakket kunt u ook in aanmerking komen voor een financiële ondersteuning tot max. €400,-. Dit kunt u doen door uw activiteit aan te melden bij het “Oranje Fonds”. Let op, hier is een beperkt budget voor beschikbaar en op=op. Daarbij gelden ook enkele voorwaarden die van belang zijn om in aanmerking te komen op deze ondersteuning. Dit vindt u allemaal op de website van het “Oranje Fonds“.

Activiteiten voor burendag met 10% korting

Burendag is bedoelt om elkaar te helpen en elkaar beter te leren kennen. Hoe leuk is dat om te combineren met een spelshow. Een quiz waarbij samenwerken centraal staat en humor de grote kracht achter het succes is. Voor de kinderen is een springkussen huren altijd een perfect uitkomst of wat te denken van een spetterende stormbaan.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2