Bubble voetbal

 • Bubble voetbal huren

  Bubble voetbal

 • bubble voetbal

  Bubble voetbal

Bubble voetbal

Specificaties

 • Huurprijs op basis van afhalen
 • 3 tegen 3€ 150,00 incl. btw
 • 4 tegen 4€ 200,00 incl. btw
 • 5 tegen 5€ 250,00 incl. btw
 • Extra bubble voetbal€ 25,00 incl. btw
 • Stroomvoorziening1 x 1100watt : 1 x 220volt
 • Transportkosten€ 0,50 p. km.

Bubble voetbal huren is dé rage van het moment die Nederland aan het veroveren is! Een potje voetballen maar dan net even anders. Bij bubbel voetbal zit je namelijk in een opgeblazen bal welke werkt als een stootkussen. De deelnemers kunnen elkaar dan ook opzij botsen of rollen zonder er ook maar iets van te voelen. Erg leuk om te spelen maar zeker ook voor de toeschouwers een waar spektakel om naar te kijken. Partyhome Verhuur & Entertainment brengt Bubble voetbal naar je eigen locatie en voor al je vrienden!

Bubble voetbal huren, hoe gaat dat?

Bubble voetbal is niets anders dan het voetbal zoals wij het kennen, behalve één ding: je zit namelijk in een ronde bal! Na het opblazen (pompen meegeleverd) van de bubble voetbal schuif je de bubbel over je hoofd, hierdoor zit je vanaf je romp tot je hoofd in de bubble. Na het vastpakken van de handvaten kan het spel beginnen! Voetballen en je tegenstander weg bumperen voor het ultieme potje voetbal ooit. Om een uitstekend beeld te krijgen van bubble voetbal kun je rechts het filmpje bekijken of via deze link HIER.

Bubble voetballen met een heel team!

Partyhome Verhuur & Entertainment verhuurt Bubble voetbal voor diverse groepen en aantal personen: 3 vs 3 en Bubble voetbal: 4 vs 4. Ben je op zoek naar een sportief teamuitje, bedrijfsuitje voor je familie of werknemers? Dan is Bubble Voetbal zeker geschikt! Bubble Voetbal valt daarnaast goed in de smaak op vrijgezellenfeesten of uitjes van de sportvereniging.

Vragen voor een leuke pot voetbal? Aarzel niet want je kunt altijd contact met ons opnemen. Wensen staan centraal bij Partyhome Verhuur & Entertainment, zo kunnen we ook begeleiding verzorgen op elke gewenste locatie!

Bubble voetbal wordt standaard geleverd zonder voetbalboarding, deze is tegen meerprijs erbij te huren.

LET OP: Bubble voetbal kan en mag enkel en alleen gespeeld worden op een zachte ondergrond, lees; buiten op het gras of in een gym- sportzaal.

Bubble voetbal huren

 

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)