Bubble voetbal

 • Bubble voetbal huren

  Bubble voetbal

 • bubble voetbal

  Bubble voetbal

Bubble voetbal

Specificaties

 • Huurprijs op basis van afhalen
 • 3 tegen 3€ 150,00 incl. btw
 • 4 tegen 4€ 200,00 incl. btw
 • 5 tegen 5€ 250,00 incl. btw
 • Extra bubble voetbal€ 25,00 incl. btw
 • Stroomvoorziening1 x 1100watt : 1 x 220volt
 • Transportkosten€ 0,50 p. km.

Bubble voetbal huren is de rage van het moment die Nederland aan het veroveren is! Een gezellig potje voetballen maar dan net even anders. Bij Bubble voetbal zit je namelijk in een opgeblazen bal welke werkt als een stootkussen. De spelers kunnen elkaar dan ook opzij botsen of rollen zonder er ook maar iets van te voelen. Erg leuk om te spelen maar zeker ook voor de toeschouwers een waar spektakel om naar te kijken. Partyhome Verhuur & Entertainment brengt Bubble voetbal naar uw locatie!

Bubble voetbal huren, hoe gaat dat?

Bubble voetbal is niets anders dan het voetbal zoals wij het kennen, behalve één ding: je zit namelijk in een ronde bal! Na het opblazen (pompen meegeleverd) van de bubble voetbal schuif je de bubble over je hoofd, hierdoor zit je vanaf je romp tot je hoofd in de bubble. Na het vastpakken van de handvaten kan het spel beginnen! Om een uitstekend beeld te krijgen van bubble voetbal kun je rechts het filmpje bekijken of via deze link HIER.

Bubble voetballen met een heel team!

Partyhome Verhuur & Entertainment verhuurt Bubble voetbal: 3 vs 3 en Bubble voetbal: 4 vs 4. Bent u op zoek naar een sportief uitje voor uw familie of werknemers? Dan is Bubble Voetbal zeker geschikt! Bubble Voetbal valt daarnaast goed in de smaak op vrijgezellenfeesten of uitjes van de sportvereniging.

Heeft u vragen betreffende de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Uw wensen staan centraal bij Partyhome Verhuur & Entertainment

Bubble voetbal wordt standaard geleverd zonder boarding, deze is tegen meerprijs erbij te huren.

LET OP: Bubble voetbal kan en mag enkel en alleen gespeeld worden op een zachte ondergrond, lees; gras of in een gym- sportzaal.

Bubble voetbal huren

 

«Terug naar overzicht

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag even terug.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)